عملیات اصلی ائتلاف نظامی آمریکا علیه داعش پایان یافت

رادیو آلمان:عملیات اصلی ائتلاف نظامی آمریکا علیه داعش پایان یافت

ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا علیه جریان “دولت اسلامی” در عراق اعلام کرد که به عملیات اصلی خود در این کشور پایان داده است. خبرگزاری رویترز اعلام کرد که مرکز اصلی این ائتلاف در بغداد به فعالیت‌های خود پایان داده است.

ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا علیه جریان “دولت اسلامی” در عراق روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت / ۳۰ آوریل) بیانیه‌ای را منتشر کرد که در آن از جمله آمده است که مرکز اصلی این ائتلاف در بغداد به فعالیت‌های خود پایان داده است.

در بیانیه  ائتلاف نظامی یاد شده همچنین گفته شده که این ائتلاف در آینده وظیفه آموزش و توسعه امکانات نیروهای امنیتی عراق را به عهده می‌گیرد تا همین نیروها بتوانند در آینده خودشان امنیت کشورشان را تأمین کنند.

حیدر عبادی، نخست‌وزیر عراق، در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۷) پیروزی بر جریان تروریستی “دولت اسلامی” را در عراق اعلام کرده بود.

اینرا هم بخوانید

حماس: آماده مذاکره فوری در باره طرح جدید واشنگتن برای آتش‌بس در غزه هستیم

حماس می‌گوید حاضر است در مورد تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس جدید در غزه و آزادی گروگان‌ها …