بیش از ۵هزار خانواده زلزله‌زده کرمانشاه همچنان در چادر و کانکس زندگی می‌کنند

با گذشت یک سال از زلزله کرمانشاه  هزاران نفر هنوز در چادر و کانکس زندگی میکنند. باندهای حکومتی شریک و سهیم در “بازسازی ماطق زلزله زده”، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، قرار گاه خاتم سپاه و وزارت مسکن و شهرسازی به همراه باندهای محلی رژیم به بهانه بازسازی میلیاردها تومان پول گرفته و خانه ای تحویل مردم نداده اند. وضعیت زندگی مردم  با آغاز فصل سرما اسفناک تر شده است. رژیم و باندهایش با وقاحت و پرورویی، هر یک آن دیگری را مسئول این وضعیت می دانند.گزارش تسنیم سایت وزارت اطلاعات در این مورد ضمیمه است. روزنه

تسنیم:بیش از ۵هزار خانواده زلزله‌زده کرمانشاه همچنان در چادر و کانکس زندگی می‌کنند.زلزله کرمانشاه| آینده مبهم ۳۶۰۰ خانواده مستأجر در مناطق زلزله‌زده

۳۶۰۰ خانواده مستأجر که منازل آنها در زلزله تخریب شد بعد از گذشت یک سال از وقوع زلزله در کانکس زندگی می‌کنند و آینده مبهمی را پیش روی خود می‌بینند.

مدت‌ها بعد از وقوع زلزله و بلاتکلیفی مستأجران مناطق زلزله‌زده مقرر شد زمین‌هایی خارج از شهر به افرادی که فاقد زمین هستند تعلق گیرد اما راه و شهرسازی که متولی این اقدام بود گویا برنامه‌هایی مهمتر از این موضوع و مسکن مهر داشته که هنوز برای مستأجران آجری روی آجر گذاشته نشده است.

این وضعیت در حالی است که در اوایل وقوع زلزله و در مرحله اسکان موقت و پرداخت تسهیلات نیز مستأجران در مرحله آخر قرار گرفتند و با فشار رسانه‌ای و افکار عمومی بالاخره کانکس‌هایی به آن‌ها تعلق گرفت که گویا این خانواده‌ها تا مدت‌ها باید با این ورقه‌های فلزی برای زندگی خو بگیرند.

تعلل راه و شهرسازی برای رسیدگی به وضعیت مستأجران در حدی است که سبب انتقاد استاندار کرمانشاه به عنوان نماینده دولت در استان شده و به تازگی اخباری مبنی بر تأمین زمین برای مستأجران به گوش می‌رسد اما تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات بیشتر با وجود پیگیری‌های بسیار هنوز بی‌پاسخ مانده است.

سومدیریت روند تأمین زمین مستأجران را کند کرده است

فرهاد تجری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با اشاره به اینکه واگذاری زمین به مستأجران باید با سرعت بیشتری انجام شود اظهار داشت:  متاسفانه به دلیل سومدیریت یا تقسیم کار نامناسب این روند بسیار کند پیش می‌رود.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بعداز وقوع زلزله دولت برای خدمت‌رسانی به مناطق زلزله‌زده از جمله کمک‌های بلاعوض و تسهیلات بانکی مصوباتی داشت و در کنار آن بنابر دستور خامنه ای 200 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای خدمات و زیرساخت مناطق زلزله‌زده تخصیص یافت اما فرایند تخصیص آن زمان‌بر بود.وی افزود: بعد از برداشت این اعتبار، رئیس سازمان برنامه و بودجه اعتقاد دارد این کمک در عوض کمک‌های قبلی دولت است و در این زمینه مجمع نمایندگان با رئیس این سازمان اختلاف نظر دارند.

blob:https://www.aparat.com/28e3ab82-13b3-436f-8628-cc9291c0c62a

سرپل ذهابسرپل ذهاب

 

 

 

 

 

 

 

اینرا هم بخوانید

در پی حمله نیروهای سرکوبگر به روستای گونیچ شهرستان خاش، یک زن کشته و ۱۱ زن دیگر مجروح شده اند

خبر تکمیلی:در پی حمله نیروهای سرکوبگر به روستای گونیچ شهرستان خاش، یک زن کشته و …