کویت: طرح صلح خاورمیانه آمریکا باید ملاحظات منطقه‌ای را در ‌ نظر بگیرد

وزیر خارجه کویت روز چهارشنبه گفت که پیشنهاد آمریکا برای ایجاد صلح در خاورمیانه باید برای همه طرف‌های درگیر پذیرفتنی باشد و ملاحظات منطقه‌ای در آن در نظر گرفته شود.

جرد کوشنر، مشاوره ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ماه گذشته از چند کشور عرب خلیج فارس دیدار کرد تا در مورد بخش اقتصادی طرح صلح آمریکا با آنها گفت‌وگو کرده و از آنها جلب حمایت کند.

آقای کوشنر اما در سفرهای خود به کویت نرفت.

طرح صلح خاورمیانه دولت ترامپ قرار است در ماه‌های آینده رونمایی شود.

جرد کوشنر که داماد دونالد ترامپ است کوشش زیادی در جهت پیشبرد این طرح انجام داده و گفته که این طرح به مسائل اساسی نظیر تعیین مرزهای بین اسرائیل و فلسطینی‌ها نیز می‌پردازد.

شیخ صباح خالد آل صباح، وزیر خارجه کویت، در یک نشست خبری مشترک با همتای آمریکایی خود مایک پومپئو گفت که امیدواریم این طرح وضعیت منطقه را به حساب آورده و تمامی طرف‌های درگیر را در نظر آورد.

کویت در حال حاضر در شورای امنیت سازمان ملل دارای یک کرسی غیر دائمی است و در این شورا در جهت طرفداری از حقوق فلسطینی‌ها تلاش می‌کند.

مایک پمپئو هم‌اینک در یک سفر منطقه‌ای خاورمیانه به‌سر می‌برد که مقصدهای بعدی آن اسرائیل و لبنان است.

وزیر خارجه کویت همچنین گفت که او در دیدار با مایک پومپئو مناقشات منطقه‌ای خلیج فارس و همچنین موضوعات سوریه، ایران و عراق را به بحث گذاشته است.

ایالات متحده و کویت کوشیده‌اند در مناقشه تندی که بین گروهی از کشورهای عربی با قطر پیش آمده میانجی‌گری کنند.

عربستان سعودی و سه متحد عربی‌اش، بحرین، امارات متحده عربی و مصر، از تابستان سال گذشته با متهم کردن قطر به «حمایت از ایران» و «تروریسم» و «تلاش برای ایجاد شکاف بین کشورهای عربی»، روابط خود را با این کشور قطع کردند.

این کشورها برای قطر شروط ۱۳ گانه‌ای گذاشتند که تعطیلی شبکه تلویزیونی الجزیره، قطع رابطه سیاسی با ایران، اخراج اعضای اخوان‌المسلمین و تعطیلی پایگاه نظامی ترکیه در قطر از جمله آنهاست. اما قطر این درخواست‌ها را رد کرد.

ایالات متحده که هم‌پیمان شش کشور عرب خلیج فارس است می‌گوید که اتحاد منطقه‌ای این کشورها برای پیشبرد استراتژی منطقه‌ای آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران ضروری است.رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

نماینده رژیم در سازمان ملل:”خارج کردن اورانیوم ۶۰ درصدی به کشور ثالث” در صورت رسیدن به توافق

وب سایت حکومتی خبر آنلاین به نقل از ایروانی نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان …