پمپئو : ایران به 12 شرط عمل نکرده

وزیر خارجه آمریکا می گوید آنچه ایالات متحده در قالب ۱۲ شرط از جمهوری اسلامی خواسته، مسائل ساده ای است که تاکنون جمهوری اسلامی ایران به آنها عمل نکرده است.

مایک روز دوشنبه در شورای روابط خارجی در نشستی با عنوان «چالش های جهانی» و «اولویت های سیاست خارجی» آمریکا با بیان اینکه آمریکا از ایران خواسته است با عمل به ۱۲ شرط، مانند یک کشور عادی رفتار کند، گفت که جمهوری اسلامی تاکنون به هیچیک از این شروط عمل نکرده است.وی افزود: «از ایران خواستیم مردم را در اروپا نکشد و از آدمکش‌های حزب الله حمایت نکند.»

«حوثی‌ها در سوئد توافق کردند، اما بعد به درخواست ایران زیر آن زدند. حوثی ها موشک ندارند، اما جمهوری اسلامی به آنها پول و سلاح می دهد. قاسم سلیمانی و آیت الله ها در یمن نقش دارند.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین توضیح داد که تحریم خرید نفت از ایران برای فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی موجب افزایش قیمت جهانی نفت نشده است، اما این فشار بر جمهوری اسلامی تاثیر داشته است.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

بررسی توافق با آژانس در کمیسیون امنیت ملی مجلس با شرکت عراقچی،”نمایندگان بر مواجه عزتمندانه با غرب تاکید کردند”!

 ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در باره جلسه این کمیسیون با عراقچی در مورد …