عفو بین الملل: احمدرضا جلالی به اوین بازگردانده شد

سازمان مدافع حقوق بشر عفو بین‌الملل امروز اعلام کرد که احمد رضا جلالی،‌ شهروند سوئدی ایرانی زندانی در ایران، دیشب به زندان اوین بازگردانده شده است.

عفو بین الملل می‌گوید: “در پی اعتراض‌های گسترده از جمله از سوی عفو بین‌الملل احمدرضا جلالی شب گذشته به زندان اوین بازگردانده شد. او از ۷ مرداد قربانی ناپدیدسازی قهری شده و با خطر شکنجه روبه‌رو بود. کارزار ما در حمایت از او متوقف نخواهد شد تا زمانی که آزاد شده و نزد خانواده‌اش به سوئد بازگردد.”

در پی اعتراض‌های گسترده از جمله از سوی عفو بین‌الملل احمدرضا جلالی شب گذشته به زندان #اوین بازگردانده شد. او از ۷ مرداد قربانی ناپدیدسازی قهری شده و با خطر #شکنجه روبه‌رو بود. کارزار ما در حمایت از او متوقف نخواهد شد تا زمانی که آزاد شده و نزد خانواده‌اش به سوئد بازگردد.

اینرا هم بخوانید

فاکس‌نیوز: وضعیت سپاه پس از تحمل شکست‌های بزرگ، بحرانی است

فاکس‌نیوز با انتشار گزارشی درباره وضعیت کنونی سپاه پاسداران پس از حملات سهمگین و مرگبار …