بیانیه اوجالان از زندان: کردها به کشوری جدا نیاز ندارند

بدالله اوجالان، بنیانگذار زندانی گروه «حزب کارگران کردستان» در ترکیه می گوید که او می تواند ظرف یک هفته به درگیری ها میان حکومت ترکیه و شبه‌نظامیان کرد پایان دهد و برای رسیدن به یک راه‌ حل درباره مسئله کردها آماده است.

به گزارش رویترز، وکلای اوجالان در روز پنجشنبه ۱۷ مرداد با انتشار بیانیه ای این مطلب را اعلام کردند.واشنگتن و آنکارا گروه «حزب کارگران کردستان»، موسوم به «پ‌ک‌ک»، را سازمانی تروریستی می دانند.اوجالان، بنیانگذار این گروه، در سال ۱۹۸۴ یک شورش تجزیه طلبانه را علیه دولت ترکیه آغاز کرد. او از سال ۱۹۹۹ تاکنون در غرب ترکیه زندانی بوده است.

طبق بیانیه منتشر شده، اوجالان گفته است که دولت ترکیه باید کارهای لازم را برای رسیدن به راه حل انجام دهد و همچنین کردها به کشوری جداگانه نیاز ندارند.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

عراقچی؛ نامه ترامپ به خامنه ای از طریق یک کشورعربی تحویل داده میشود

عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی درباره نامه ترامپ به خامنه ای گفت: نامه ترامپ نوشته …