وثیقه 50 میلیونی برای کارگران بازداشتی هفت‌تپه

ایلنا، روز گذشته برای سه کارگر بازداشتی هفت تپه که در جاده شوش- تهران بازداشت شده‌اند، وثیقه تعیین شد.

این کارگران که در مسیر دیدار با نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس در عوارضی خرم‌آباد بازداشت شدند، در شعبه دوم دادیاری دادگستری شوش تفهیم اتهام شدند و برایشان وثیقه تعیین شد.

از قرار معلوم مبلغ وثیقه‌هایی که برای این کارگران تعیین شده بیش از 50 میلیون تومان است و خانواده‌های آنها می‌گویند پرداخت این مبالغ از عهده و توان ما خارج است.

برای محمد خنیفر، یوسف بهمنی، ابراهیم عباسی و دو کارگر دیگر که در مجتمع بازداشت شده بودند نیز وثیقه تعیین شده است. روز گذشته، فرزانه زیلابی، وکیل این کارگران نیز در دادگاه حضور داشته است.

اینرا هم بخوانید

مراسم خاکسپاری دو جوان کشته شده توسط نیرویهای سرکوبگر در همدان، تبدیل به اعتراض مردم علیه جمهوری اسلامی شد.

مراسم خاکسپاری محمدمهدی عبایی و علیرضا کرباسی، دو جوان آفرودسوار که توسط نیروهای امنیتی رژیم …