خامنه ای و اعتراضات عراق و لبنان

خامنه‌ای در مراسمی که به مناسبت اعطای سردوشی به دانشجویان افسری ارتش برگزار شده بود در بخشی از سخنان خود در رابطه با عتراضات عراق و لبنان گفته است:” عامل این خباثت‌ها و کینه‌ورزی‌های خطرناک، شناخته‌شده هستند و در پشت این قضایا، آمریکا و سرویس های اطلاعاتی غربی با پشتوانه پول برخی کشورهای مرتجع منطقه قرار دارند.

وی در ادامه گفته:” دشمنان چنین فکرهایی را برای کشور عزیز ایران هم داشتند اما خوشبختانه ملت هوشیارانه و به‌موقع به میدان آمد و نیروهای مسلح نیز آماده بودند و آن توطئه خنثی شد”.

”  اولویت اصلی، علاج ناامنی است و مردم این کشورها نیز متوجه باشند که دشمن به‌دنبال برهم زدن ساختارهای قانونی و ایجاد خلأ در این کشورها است و تنها راه رسیدن مردم به مطالبات بر حقی که دارند، پیگیری آنها در چارچوب ساختارهای قانونی است.بر گرفته از فارس و ایسنا

اینرا هم بخوانید

اتهام جدید برای رزگار بیگ‌زاده بابامیر زندانی محکوم به اعدام در بوکان

رزگار بیگ‌زاده بابامیری که در جریان اعتراضات زن، زندگی، آزادی در بوکان دستگیر شده به …