علی نجاتی احضار شد

به گزارش کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه ، روز سه‌شنبه ۱۴ آبان این فعال کارگری طبق احضاریه‌ای که به صورت الکتریکی به «فرزانه زیلابی» وکیل کارگران هفت تپه ارسال شده، به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران احضار شده است.

بر اساس این احضاریه علی نجاتی موظف است روز یکشنبه ۱۹ آبان برای رسیدگی به پرونده خود در دادگاه انقلاب حاضر شود.

فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت‌تپه پیش از این اواسط تیر ماه از ارسال پرونده علی نجاتی، کارگر بازنشسته و عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران هفت تپه و «اسماعیل بخشی» نماینده و سخنگوی کارگران این شرکت به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران خبر داد و گفت، این پرونده در انتظار تعیین وقت رسیدگی است.

به گفته این وکیل دادگستری اتهامات این کارگر بازنشسته «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» عنوان شده است.

اینرا هم بخوانید

شرکت ارتباطات زیرساخت رژیم می گوید:”کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری گسترده در کشور است”!

فارس نوشت طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روزها با موج بی‌سابقه‌ای …