حمله هواداران صدر به تظاهرکنندگان در بغداد و…

العربیه: روز یکشنبه 2 فوریه با برگزیدن محمد توفیق علاوی از سوی رئیس جمهوری عراق برای مقام نخست وزیری این کشور و مامور کردن او برای تشکیل کابینه، با مخالفت معترضان در بغداد و برخی شهرهای جنوب عراق روبرو شده است.طبق این گزارش معترضانی که برای اعلام مخالفت خود با این گزینه برای نخست وزیری در میدان التحریر بغداد تجمع کرده بودند، مورد حمله هواداران مقتدی صدر قرار گرفته و تعدادی از آنها زخمی شدند.

همزمان یک بمب صوتی در میدان «الطیران» که به میدان التحریر در بغداد نزدیک است، منفجر شد و به زخمی شدن دو نفر منجر شد.برگزیدن علاوی برای پست نخست وزیری از سوی برهم صالح با مخالفت گسترده معترضان در بغداد، نجف، ناصریه، کربلا و بصره مواجه شد.

در بغداد معترضان با تجمع در میدان «التحریر» مخالفت خود با تعیین علاوی را رسما اعلام کردند. در شهر کوت از تئابع یصره نیز تظاهرکنندگان معترض عراقی مخالفت خود با تعیین محمد توفیق علوی را ابراز کردند. در شهر نجف معترضین با بستن جاده منهی به فرودگاه مخالفت خود را با تعیین محمد علاوی ابراز داشتند.

شامگاه جمعه محمد توفیق علاوی، از سوی برهم صالح، رئیس جمهوری عراق به مقام نخست وزیری برگزیده و مامور تشکیل کابینه شده است.براساس قوانین عراق، نخست وزیر منتخب یک ماه برای تشکیل کابینه و اخذ رای اعتماد از پارلمان فرصت دارد.

محمد توفیق علاوی، 65 ساله، در دولت نوری مالکی که در گزارش سازمان ملل متحد، به فاسدترین دولت معاصر عراق معروف شد، وزیر ارتباطات بود.

اینرا هم بخوانید

تجمع کم تعداد علیه رابطه با آژانس + عکس

به گزارش خبر آنلاین روز (پنج شنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تجمعی با تعداد قلیل شرکت …