پیام درفشان به ۲.۵ سال زندان محکوم شد

حکم ۲ سال و شش ماه زندان پیام درفشان،‌ وکیل دادگستری زندانی که پیشتر توسط دادگاه انقلاب صادر شده بود، توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران تایید شد.

سعید دهقان، وکیل مدافع پیام درفشان، وکیل دادگستری زندانی در ایران روز چهارشنبه ۱ مرداد با تایید این خبر در توئیتر خود اعلام کرد که این حکم تنها پس از دو روز ارجاع پرونده این وکیل زندانی به شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر مستقر در دادگاه انقلاب تهران تایید و قطعی شده است.

این وکیل دادگستری همچنین با اشاره به تامین و تودیع وثیقه صادر شده وضعیت پزشکی آقای درفشان را نامناسب اعلام کرد و گفت «او نیاز جدی به درمان داشته و دارد.»

سعید دهقان، وکیل مدافع پیام درفشان، پیش از این در تاریخ ۱۸ تیر در توئیتر خود اعلام کرده بود که شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران این وکیل دادگستری را به اتهام «فعاليت تبليغي عليه نظام»، «نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومی» و «حمل افشانه و شوكر غير مجاز» به ۲ سال و شش ماه زندان محکوم کرده است.

آقای دهقان همچنین اعلام کرده بود که به‌دلیل نامناسب بودن شرایط جسمی پیام درفشان، جلسه رسیدگی به پرونده در دادگاه انقلاب بدون حضور این وکیل دادگستری زندانی برگزار شده است.

پیام درفشان،‌ وکیل دادگستری زندانی در تاریخ ۱۹ خردادماه توسط نیروهای امنیتی در دفتر کارش بازداشت و با پایان مراحل بازجویی به قرنطینه بند ۴ زندان اوین منتقل شده است.

اینرا هم بخوانید

بی‌خبری از وضعیت برخی زندانیان اوین و دستگیرشدگان اخیر، وضعیت اسف‌بار زندان قرچک

هشتگ «زندانی ما کجاست» نسبت به تداوم بی‌خبری از وضعیت چندین زندانی که در بندهای …