کمیته بین المللی علیه اعدام:حکم اعدام هوشمند علیپور لغو شد!

بنا به اطلاعیه  منتشر شده از سوی خانواده هوشمند علیپور حکم اعدام این زندانی سیاسی لغو شده است. حکم  اعدام هوشمند پس از ارجاع این پرونده به دیوان عالی از سوی این نهاد قضایی جمهوری اسلامی لغو گردید. قرار است دادگاه جدیدی برای هوشمند علیپور به تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ در شعبه دوم دادگاه انقلاب شهر سنندج تشکیل شود تا در مورد پرونده وی تصمیم جدیدی بگیرد.

کمیته بین المللی علیه اعدام خوشحالی خود را از لغو حکم اعدام هوشمند علیپور اعلام می دارد و این موفقیت را به  خانواده وی و همه کسانی که برای نجات هوشمند تلاش و مبارزه کردند تبریک می گوید.

این موفقیت نتیجه تلاشهای شبانه روزی انسانهای زیادی در ایران و جهان و بویژه خانواده هوشمند علیپور است که برای لغو فوری حکم اعدام وی مبارزه کردند. دهها تظاهرات و اعتراض برای نجات جان هوشمند در کشورها و شهرهای مختلف دنیا برگزار شد. پرونده وی از سوی مراجع جهانی نظیر عفو بین الملل مورد توجه قرار گرفت و نام هوشمند و سرنوشت و زندگی او در هر دیدار با مقامات دولتهای غربی از سوی نهاد ما و ارگانهای دیگر مورد توجه قرار گرفت.

اتهاماتی که به هوشمند نسبت دادند  بر اساس اعترافات اجباری زیر شکنجه بود و  حالا حتی از نظر حکومت معلوم شده است که حکم اعدام در باره وی اعتباری ندارد. ما امیدواریم هوشمند علیپور نیز همچون محمد استاد قادر که به همراه هوشمند دستگیر شد و مدتی پیش از زندان آزاد گردید، بلافاصله از زندان آزاد شود و به آغوش گرم خانواده خود باز گردد.

بنا به گزارشات  موجود شماری از زندانیان سیاسی و جوانان معترض زیر حکم اعدام و خطر ابتلا به کرونا قرار دارند و ما  باید تلاش خود را برای لغو احکام این عزیزان و آزادی آنها دو چندان کنیم. اعدام قتل عمد دولتی است و جمهوری اسلامی جمهوری اعدامی است و باید با بساط سرکوب و آدمکشی اش به زیر کشیده شود. نیروی مان را برای توقف فوری اعدامها، لغو تمامی احکام اعدام و پایان دادن به شکنجه و اعترافات اجباری و به منظور آزادی فوری کلیه زندانیان سیاسی هرچه وسیع تر به میدان بیاوریم.

کمیته بین المللی علیه اعدام

۲۵ شهریور ۱۳۹۹- ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰

اینرا هم بخوانید

مردم رنجدیده و آزادی‌خواه ایران، سازمان‌ها و احزاب سیاسی، نهادها و تشکل‌های مردمی، و همه فعالان انقلاب زن، زندگی، آزادی و مخالفان اعدام،

کمیته بین‌المللی علیه اعدام، در این شرایط حساس، همه شما را فرا می‌خواند تا با …