سنتکام: در صورت حمله ایران،آماده واکنش‌ایم

سنتکام: در صورت حمله ایران در آستانه سالگرد کشتن قاسم سلیمانی، آماده واکنش‌ایم

نرال کنت مکنزی، فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) گفت که “اگر ایران در آستانه سالگرد کشتن قاسم سلیمانی حمله کند، آمریکا آماده واکنش است” و افزود: “آماده‌ایم تا از خودمان، دوستانمان، شرکایمان در منطقه دفاع کنیم، و ما آماده‌ایم تا در صورت نیاز واکنش نشان دهیم”.

ژنرال مکنزی چند هفته پیش از سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکا، به شماری از کشورهای منطقه سفر کرده است.

سنتکام مخفف فرماندهی مرکزی نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا است. حیطه عملکرد سنتکام خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای میانه است که نقش اصلی را در حمایت از عملیات در جنگ‌های عراق و افغانستان داشته است.

به گزارش خبرگزارها آقای مکنزی، که از مکانی نامعلوم در منطقه و به صورت تلفنی با چند روزنامه‌نگار مصاحبه می‌کرد، گفت: “ارزیابی من این است که ما در موقعیت بسیار خوبی قرار داریم و آماده مقابله با هر اقدامی هستیم که ایرانی‌ها و یا گروهای مورد حمایت ایران ممکن است انجام دهند”بی بی سی

اینرا هم بخوانید

شرکت ارتباطات زیرساخت رژیم می گوید:”کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری گسترده در کشور است”!

فارس نوشت طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روزها با موج بی‌سابقه‌ای …