ربیعی سخنگوی دولت گفت: مذاکرات ایران و آمریکا در زمینه تبادل زندانیان در جریان است و در صورت آزادی زندانیان ایرانی و به نتیجه رسیدن مذاکرات، اطلاعرسانی صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه این نشست در رابطه با اظهارات راب مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از پیشرفت در مذاکرات برای آزادی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران، بیان کرد: ما قبلاً و مکرراً اعلام کردهایم که جمهوری اسلامی ایران به خاطر نیات انسان دوستانه آماده تبادل همه زندانیان سیاسی در ازای آزاد کردن همه زندانیان ایرانی در سراسر جهان است که با دستور و خواست آمریکا محبوس شدهاند.
ما حتی در دولت پیشین آمریکا هم از این آمادگی طرف ایرانی خبر داده بودیم اما این دولت آمریکا بود که با اصرار بر گروگان گیری ایرانیان از نشستن پای میز مذاکره امتناع کرده بود.
ربیعی تاکید کرد: ظریف از مدتها پیش طرح مبادله همه زندانیان ایرانی و آمریکایی با یکدیگر را مطرح کردند و دولت بایدن نیز از روزهای ابتدایی روی کار آمدن، این موضوع را مورد توجه قرار داد.مذاکرات در این زمینه در جریان است و در صورت آزادی زندانیان ایرانی و تامین منافع کشورمان و نیز به نتیجه رسیدن مذاکرات، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.از مهر