ورود شهروندان افغان‌ به فرودگاه کابل ‘بسیار سخت’ شده

بنابر گزارش‌ها، پس اعلام طالبان در روز سه شنبه مبنی بر عدم تمایل آنها برای خروج شهروندانش از کشور، ورود افغان‌ها به فرودگاه بسیار سخت شده است.

این موضوع حتی مشمول کسانی می‌شود که مجوز پرواز به خارج دارند.بنابر گزارش‌ها شهروندان این کشور در ا‌یست‌های بازرسی منتهی متوقف می‌شوند. مشخص نیست چه کسانی آنها را متوقف می‌کنند.

به همین خاطر برخی از شهروندان افغان از بیم بازداشت و بروز مشکل در مسیر فرودگاه، برنامه‌ خروج‌شان را به تعویق انداخته‌اند.در همین حال، وزارت دفاع روسیه می‌گویدبرای خروج بیش از ۵۰۰ نفر از شهروندان روسیه، بلاروس، اوکراین، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان از چهار هواپیمای نظامی استفاده خواهد کرد.

وز گذشته ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان، در دومین نشست خبری در کابل گفت “ما از آمریکایی ها خواستیم که دعوت برای تخلیه افغان‌ها را متوقف کنند. کادر [مردم]ما در کشورهای خارج در کارها و فعالیتهای ابتدایی (پایین) مشغول خواهند شد.”ذبیح‌الله مجاهد گفت “طرفدار” بیرون شدن افغان‌ها از کشور نیست و از افغان‌ها خواست که به خانه‌های شان بروند و از آمریکا هم خواست که که آن‌ها را برای ترک کشورشان “تشویق” نکنند. از بی بی سی

اینرا هم بخوانید

دستورات اژه ای به دادستانهای رژیم در مورد رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با “جاسوسی و ارتباط با اسرائیل”!

اژه ای طی سخنانی در نشست فصلی شورای‌عالی قوه قضائیه با رؤسای کل دادگستری و …