دهها کشته و زخمی در اردوگاه پناهجویان روهینگیا

افراد مسلح ناشناس روز جمعه به اردوگاه آوارگان روهینگیا در بنگلادش حمله کردند و با شلیک گلوله به سوی آنها ده‌ها نفر را کشته و مجروح کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه در این حمله دست‌کم هفت تن از مجروحان جان خود را از دست دادند و حدود بیست نفر نیز زخمی شدند.حمله مسلحانه زمانی روی داد که یک گردهم‌آیی در اردوگاه آوارگان روهینگیایی در بنگلادش در حال برگزاری بود.

به گفته پلیس چهار نفر از افرادی که به روی آنها شلیک شده بود در دم جان باختند و سه نفر دیگر نیز به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان جان خود را از دست دادند.این حمله در یکی از اردوگاه‌های محله «بازار کاکس» بنگلادش که شمار زیادی از آوارگان روهینگیایی را در خود جای داده صورت گرفته است.

به گفته منابع محلی، در این حمله همچنین شماری از آوارگان با اصابت گلوله و تعدادی دیگر نیز با ضربات چاقو زخمی شده‌اند.

تعداد دقیق مجروحان این حمله هنوز به صورت رسمی اعلام نشده اما یک عضو سازمان پزشکان بدون مرز از احتمال زخمی شدن دست‌کم بیست نفر خبر داده است.تنش و درگیری در این منطقه از بنگلادش که به مأمن پناهجویان مسلمان گریخته از میانمار تبدیل شده طی هفته‌های اخیر افزایش یافته است.یورونیوز

اینرا هم بخوانید

درباره احضار دو پرستار دانشگاه علو پزشکی مشهد به دادسرا و اتهامات وارده

ایلنا، چندی پیش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دو عضو قانونی و منتخب هیأت مدیره …