آمریکا: هنوز برای ارزیابی مذاکرات وین زود است

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، قضاوت در خصوص موفقیت آمیز بودن دور تازه گفت‌وگوهای هسته‌ای در وین را «زودهنگام» دانست.

ند پرایس، روز سه‌شنبه ۲۸ دسامبر در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران و در خصوص روند گفت‌وگوهای هسته‌ای بر سر احیای برجام که در وین اتریش در حال برگزاری است تاکید کرد که هنوز نمی‌توان ارزیابی دقیقی در خصوص رویکرد ایران در این مذاکرات ارائه داد.

اظهارات آقای پرایس در حالی مطرح می‌شود که یپش‌تر میخائيل اولیانوف، نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، از حصول «پیشرفت‌های غیرقابل انکار» در دور تازه مذاکرات هسته‌ای بر سر احیای برجام خبر داده بود. این دیپلمات روسی که به طرح اظهارنظرهای خوش‌بینانه در خصوص نتیجه مذاکرات مشهور است روز سه‌شنبه، همچنین در حساب توییتری خود مدعی شده بود که روند رفع تحریم‌ها در محیط‌های غیررسمی به صورت جدی مورد بحث قرار می‌گیرد.

این در حالیست که در سوی مقابل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در خصوص ارزیابی واشنگتن از روند مذاکرات هسته‌ای در وین گفت: «ما همچنان در حال بررسی این موضوع هستیم که بدانیم آیا تیم ایرانی با دستور کار جدیدی که بتواند راه‌حل‌هایی برای رفع مشکلات ارائه کند به مذاکرات بازگشته یا همچنان از همان رویکرد پیشین خود پیروی می‌کند.»یورونیوز

اینرا هم بخوانید

یک گروه از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید گروهی از بازرسانش امروز ایران را ترک کرده‌اند و به …