دعوت نروژ از طالبان برای گفتگو با جامعه مدنی افغانستان

نروژ از نمایندگان طالبان برای دیدار با مقام‌های نروژی، نمایندگان بین المللی و افرادی از جامعه مدنی افغانستان دعوت کرده است.

وزارت خارجه نروژ روز جمعه در بیانیه‌ای گفته است که از نمایندگان طالبان دعوت شده که از ۲۳ تا ۲۵ ژانویه ۲۰۲۲ برای ملاقات با مقام‌های نروژی، نمایندگان جامعه بین المللی و همچنین با طیفی از جامعه مدنی افغان‌ها از جمله فعالان زن، روزنامه نگاران و امدادگران به اسلو، پایتخت نروژ سفر کنند.

وزارت خارجه طالبان نیز گفته است که امیرخان متقی وزیر خارجه طالبان در راس هیاتی فردا عازم نروژ می‌شود.نروژ می‌گوید: به شدت نگران وضعیت وخیم در افغانستان هستیم، میلیون‌ها نفر با یک فاجعه انسانی تمام عیار در این کشور روبرو هستند.

آنیکن هویتفلد، وزیر امور خارجه گفته است که “در مورد انتظارات خود از طالبان، به ویژه در مورد آموزش دختران و حقوق بشر، مانند حق زنان برای مشارکت در جامعه، شفاف خواهیم بود.”نروژ تاکید می‌کند که این دعوت و نشست‌ها به منزله مشروعیت بخشیدن یا به رسمیت شناختن طالبان نیست. خانم هویتفلد گفته است که “ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که وضعیت سیاسی به یک فاجعه انسانی بدتر منجر شود.”بی بی سی

اینرا هم بخوانید

در ایران پروژه‌ها اکثرا فقط نام هستند اما بحران‌ها اجرا می شوند/ طبیعت ایران نمی‌میرد؛ قتل‌عام می‌شود!

رکنا، ایران امروز بر لبه‌ی یک پرتگاه زیست‌محیطی ایستاده است؛ پرتگاهی که نه ناگهانی، بلکه با …