اعتراض نیروهای شرکتی مخابرات خوزستان

یش از ۷۰ نفر از نیروهای مخابرات خوزستان جهت اجرایِ حکمِ بازگشت به کار و تبدیل وضعیت، با نامه‌ی دادگستری امروز (16بهمن) مقابل مخابرات منطقه خوزستان دست به تجمع زدند

در پی حضور این نیروها، حراست مجموعه درهای مخابرات منطقه خوزستان را بست و از ورود کارمندان مخابرات به اداره نیز جلوگیری کرد.به گفته‌ی این نیروها؛ در روز چهارشنبه نیز به دلیل حضور این کارگران مقابل مخابرات، درهای شرکت مخابرات بسته شد.

گفتنی است؛ حدود ۷۰ نفر از نیروهای مخابرات استان خوزستان دو دوره بدون قرارداد زیر نظر شرکت پیمانکار خدمات اول به کار خود ادامه دادند. این کارگران با استناد به تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار برای تبدیل قرارداد خود از موقت به دائم، شکایت تنظیم کردند و به نفع خود رأی گرفتند. مطابق رأیی که توسط هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف صادر شده است؛ این کارگران نیروهای دائم مخابرات به حساب می‌آیند و باید به کار خود برگردند. آن‌ها همچنین حکم اجرایی دادگاه را دریافت کرده‌اند که مطابق قانون کارفرما موظف به اجرای این حکم است. اما شرکت پیمانکار خدمات اول ماه‌هاست از اجرای حکم استنکاف می‌کند.

روابط عمومی مخابرات منطقه‌ی خوزستان در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا در خصوص علت بسته شدنِ درهای مخابرات گفت: «به علت اخلال در نظم توسط افراد اخراجیِ شرکتِ پیمانکاری پیشگامان خدمات اول درها بسته شده است. مشکل این افراد با شرکت پیمانکاری خدمات اول است و مخابرات منطقه هیچگونه دخلی در این قضیه ندارد.»

نیروهای مخابرات خوزستان نیز در واکنش به ادعای اخلال در نظم می‌گویند: طبق صورتجلسه نیرو انتظامی هیچ‌گونه اخلالی در نظم ایجاد نشده است. ما صرفا خواهان اجرای احکام دادگستری هستیم و چون این حکم را در دست داریم مخابرات نمی‌خواهد اجازه‌ی ورود ما به کار را صادر کند.از ایلنا

اینرا هم بخوانید

هشمهری آنلاین به نقل از فارس نشوت:چرا باید تجربه اعدام‌های ۶۷ را تکرار کرد!

هشمهری آنلاین، فارس نشوت:چرا باید تجربه اعدام‌های ۶۷ را تکرار کرد!به گزارش هشمهری آنلاین، فارس …