اعتراض اعضای اتحادیه تعاونی‌های مسکن پاکدشت

اعضای اتحادیه تعاونی‌های مسکن پاکدشت در اعتراض در محل اتحادیه تعاونی مسکن تجمع کردند. معترضان می گ.یند چنانچه اعتراض در پاکدشت نتیجه ندهد، مقابل مجلس شورای اسلامی، نهاد ریاست جمهوری و سایر دستگاه‌های مرتبط حاضر می‌شویم.  ۱۸ سال است که زمین خریده‌ایم اما اجازه ساخت نداریم و پیگیری‌های حقوقی و قضایی نیز هیچ نتیجه‌ای نداشته است. معترضان می گویند جهادکشاورزی کارشکنی می‌کند

یکی از مسئولات مسئولان اتحادیه ب می گوید مدت‌ها فردی به نام پرویزی مقدم مانع تراشی می‌کرد اما امروز نوبت به جهاد کشاورزی رسیده است. نزدیک به ۶ ماه است نامه ماده ۶۴ منابع طبیعی به جهاد کشاورزی رفته و چنانچه جهاد کشاورزی پاسخ قطعی این نامه را بدهد، پرونده به کمیسیون ماده ۵ ارسال و مجوز ساخت صادر می‌شود، اما معلوم نیست چرا جهاد کشاورزی مانع تراشی می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه کارد به استخوان اعضای اتحادیه تعاونی‌های مسکن پاکدشت رسیده است، گفت: در شرایط کنونی به هیچ عنوان به صلاح نیست که شاهد اعتراض صاحبان زمین باشیم، زیرا معلوم نیست رسانه‌های بیگانه چگونه از این تجمع‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

اینرا هم بخوانید

روایت عراقچی از توافق با آژانس:”اورانیوم ما زیر آوار تاسیسات هسته‌ایِ بمباران‌شده است”!

عراقچی در مصاحبه‌ای با تلویزیون دولتی روایتش از جزئیات توافق با آژانس، از اجازه بازرسی …