دادگاه تجدید نظر حمید نوری در سوئد آغاز شد

دادگاه رسیدگی به درخواست تجدید نظر حمید نوری که به جرم مشارکت در اعدام جمعی زندانیان سیاسی در دهه ۱۳۶۰ به حبس ابد محکوم شده، امروز در سوئد آغاز شد.

براساس محتویات پرونده، نوری در اعدام شماری از حدود پنج هزار زندانی مشارکت داشت که به دستور خمینی، اعدام شدند.

دادگاه پذیرفت که حمید نوری در زمان اعدام‌ها در یکی از زندان‌های نزدیک تهران دستیار دادستان بوده و «زندانیان مورد نظر را برای رسیدگی توسط کمیته مسئول صدور احکام اعدام مشخص و تا محل اعدام همراهی می‌کرده است».

امروز در اولین جلسه دادگاه تجدیدنظر، وکیل مدافع حمید نوری از دادگاه خواست او را تبرئه کند یا مجازاتش را کاهش دهد.در این جلسه، نوری خواست به او اجازه صحبت داده شود، اما رئیس دادگاه گفت که زمان کافی برای استماع دفاعیات به او داده خواهد شد.

با این همه، نوری به شکایت از شرایط زندان و مشکل بینایی خود ادامه داد و پس از هشدارهای مکرر قاضی در مورد خودداری از اخلال، سرانجام از جلسه به بیرون برده شد و جلسه دادگاه با اظهارات وکیل مدافع ادامه یافت.

اینرا هم بخوانید

کانادا از خنثی‌کردن چند طرح ترور منتقدان جمهوری اسلامی در خاک این کشور خبر داد

مدیر سرویس اطلاعات امنیتی کانادا می‌گوید در سال جاری میلادی، چندین نقشهٔ «بالقوه مرگبار» برنامه‌ریزی‌شده …