اعلام همبستگی زنان افغانستانی با دختران ایرانی .جمهوری اسلامی «مسئول و بانی» مسمومیت‌های دانش‌آموزان است

فعالان حقوق زن در افغانستان با انتشار بیانیه‌ای مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان دختر در ایران را از جمله «تاکتیک‌های تروریستی» توصیف کردند. زنان با اشاره با جنایت‌های طالبان علیه زنان در افغانستان٬  در بیانیه اخیر خود جمهوری اسلامی را «مسئول و بانی» مسمومیت‌های دانش‌آموزان در ایران خواندند. 

در بخشی از بیانیه آمده است: «اکنون بیشتر از همیشه می‌دانیم که تروریسم چگونه عمل‌ می‌کند و چگونه می‌خواهد جامعه را تحت تاثیر خود قرار بدهد». 

ملاله یوسف‌زی٬ فعال حقوق بشر نیز با انتشار پیامی در توییتر نوشت که مسمومیت صدها دختر دانش‌آموز در ایران «تلاشی وحشتناک و خشونت‌آمیز» برای خاموش کردن صدای آن‌هاست.  از هرانا

اینرا هم بخوانید

نماینده رژیم در سازمان ملل:”خارج کردن اورانیوم ۶۰ درصدی به کشور ثالث” در صورت رسیدن به توافق

وب سایت حکومتی خبر آنلاین به نقل از ایروانی نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان …