وبسایت خبری اکسیوس: «طرح توافق موقت با ایران در دست بررسی دولت بایدن است»

وبسایت خبری اکسیوس به نقل از دیپلمات‌های غربی و اسراییلی و منابع کارشناسی نزدیک به مذاکرات برای احیای برجام گزارش داده است که دولت بایدن در هفته‌های گذشته طرحی پیشنهادی برای توافق موقت با ایران را در اختیار اسرائیل و چند کشور اروپایی گذاشته است. 

به گزارش اکسیوس این طرح پیشنهادی شامل تعلیق برخی تحریم‌ها در قبال متوقف شدن برخی از بخش‌های برنامه هسته‌ای ایران است. از شهریور سال گذشته و پس از آغاز سرکوب خشن اعتراضات سراسری در ایران، دولت آمریکا بارها گفت مذاکرات احیای برجام، که عملا مدت‌ها در بن‌بست بود، دیگر جزء اولویت‌های واشنگتن نیست. 

حالا وبسایت خبری اکسیوس نوشته است مقام‌های آمریکا همتایان خود را در اسرائیل، فرانسه، بریتانیا و آلمان خبردار کرده‌اند که در حال بررسی توافقی با تهران هستند که در برابر سبک شدن بار تحریم‌ها غنی سازی ایران را به ۶۰ درصد محدود می‌کند.برگرفته از بی بی سی

اینرا هم بخوانید

۱۳۶ هزار میلیارد تومان مالیات از محل دستمزد کارگران و کارمندان در سال گذشته. مزدبگیران دو برابر اصناف مالیات پرداخت کرده اند

آمار‌های رسمی منتشرشده توسط «خانه اقتصاد» نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۳، دولت بیش از …