روز جهانی کارگر در ایران به یاد «نان‌آوران» کشته‌شده در دوره‌های مختلف اعتراضات

کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران، همزمان با ۱۱ اردیبهشت، روز جهانی کارگر، از کارگرانی یاد کردند که در دوره‌های مختلف اعتراضات کشته شدند. بسیاری از آنها باوجود سن کم، تنها «نان‌آوران» خانه بودند.
در جریان سرکوب اعتراضات «زن‌، زندگی،‌ آزادی»، شمار زیادی از شهروندان، از جمله کارگران، مضروب، کشته و یا بازداشت، محاکمه و حتی اعدام شدند.

در همین زمینه بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی، عکس و ویدئوهای مربوط به محسن شکاری، مجیدرضا رهنورد، محمد حسینی و محمدمهدی کرمی را منتشر کردند و از آن‌ها با عنوان کارگرانی یادکردند که در جریان اعتراضات و به دست جمهوری اسلامی اعدام شدند.بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار عکس «چکمه‌های کار» محمد حسینی یادآور شدند که او کارگر مرغداری بود.

ویدئویی از کار ساختمانی محمد مهدی کرمی،‌ که همزمان با محمد حسینی و در پرونده مشترک با او اعدام شد، نیز بارها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

زهرا سعیدیان‌جو، خواهر میلاد سعیدیان‌جو نیز با انتشار ویدویی از برادرش و اشاره به کشته‌شدگان اعتراضات اخیر نوشت: «اون‌هایی که با طناب دار بالا کشیده شدند،‌ خیلی‌هاشون کارگر بودند.»

هنگامه چوبین،‌ مادر آرتین رحمانی،‌ نوجوان کشته‌شده در اعتراضات ایذه نیز به همین مناسبت نوشت: «چرا اسیر خاکت کرده‌‌اند؟ مگر دستان کوچک و پینه‌بسته تو از این دنیا چه می‌خواست؟»

ویدئویی از مادر محمد اقبال نایب‌زهی، نوجوان ۱۶ ساله‌‌ای که در جمعه خونین زاهدان کشته شد، نیز در این زمینه منتشر شده است. در این ویدئو مادر محمد اقبال می‌گوید که او «نان‌آور خانه» بود. او در این ویدئو می‌گوید: «تنها امیدوارم که خدا قاتل پسرم را به سزای عملش برساند.»

آناهیتا همتی،‌ بازیگر نیز در صفحه اینستاگرام خود با انتشار عکس برخی از کارگران کشته‌شده در سال‌های اخیر مانند ستار بهشتی و نوید افکاری از آنان با عنوان «کارگران جاویدنام» یاد کرد.

برگرفته از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

برای نجات زندانیان از چنگ حکومت اسلامی و جنگ افروزیهایش به میدان بیاییم 

قبلا گزارش کردیم که دوشنبه ۲ تیر دولت فاشیست اسرائیل زندان اوین را مورد حمله …