امام جمعه قروین:”باید با بدحجابی که در پی اشاعه فحشا نیست با احترام رفتار شود. بی حجاب‌ها و بد حجاب‌ها بی دین نیستند”!

خزعبلات حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده، ولی فقیه و امام جمعه استان قزوین”:” باید با بدحجابی که در پی اشاعه فحشا نیست با احترام رفتار شود / بسیاری از بی حجاب‌ها و بد حجاب‌ها بی دین نیستند؛ این‌ها در شب‌های احیا هم حضور دارند و اشک می‌ریزند / نباید اجازه دهیم دو قطبی «باحجاب» و «بی‌حجاب» ایجاد شود.”

وب سایت حکومتی انتهبا به نقل از وی نوشته: “اگر دو قطبی درست شود دشمن برنده و ما بازنده می‌شویم، پس نباید اجازه دهیم دو قطبی ایجاد شود، ببینیم تعداد با حجاب‌ها و حتی بدحجاب‌ها نسبت به آن‌هایی که بی‌حیایی می‌کنند چقدر است، هر چقدر بیاییم این بی‌حجاب‌ها را برجسته کنیم آن‌ها خوشحال می‌شوند و گویا ما هم داریم اشاعه فحشا می‌کنیم”.

باید با بدحجابی که در پی اشاعه فحشا نیست «با احترام» و «دلسوزانه» رفتار شود، یادآور شد: در حقیقت خدا در این آیه می‌خواهد به ما بگوید آن خانمی که حجابش مناسب نیست، آیا واقعاً قصدش این است که فحشا انتشار بدهد؛ یعنی آیا دوستدار فحشا و فساد است، یا اینکه نمی‌داند و نمی‌فهمد. آن کسانی که از روی ناآگاهی و یا مسائل خانوادگی بدحجاب و بی‌حجاب هستند باید با آن‌ها رفتار با احترام و دلسوزانه داشت، به آن‌ها تذکر داد، آن‌ها را برای تغییر رفتار تشویق کرد و به آن‌ها احترام گذاشت، باید این قبیل افراد را با احترام به راه حجاب دعوت کرد.

آن‌هایی که برای مثال از خودشان فیلم می‌گیرند و با بی‌حیایی این فیلم‌ها را انتشار می‌دهند، این‌ها همان «یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفَاحِشَةُ» هستند که قانون باید محکم با آن‌ها برخورد کند و مجازات شوند، اما آن‌ها که نمی‌فهمند احتیاج به محبت دارند و باید جذبشان کرد، باید بدانیم که اکثریت جزو همین دسته دوم هستند و این را در فرمایشات رهبر ی هم دیدیم. این مسائل خیلی ظریف هستند و باید دقت کنیم، ما نباید کاری کنیم که این بدنامی‌ها و بی‌حجابی‌ها به گونه‌ای وانمود کنند که همه خوبی‌ها نادیده گرفته می‌شود، این‌ها در روحیات ما هم مؤثر است.

اینرا هم بخوانید

خامنه ای را بعد از هفته ها غیبت در مراسم شب عاشورای حکومتی آوردند!

وب سایت خامنه ای این عکس را گذاشته و نوشته مراسم عزاداری شب عاشورا امشب …