«پیش‌بینی» نماینده خامنه‌ای از سالگرد مهسا؛ نگرانی از آغاز مجدد اعتراضات از دانشگاه‌ها

وب سایت حکومتی اعتماد آنلاین به نقل از حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی خامنه ای در دانشگاه‌ها گفته است:”اگر نتوانند در سالگرد «اغتشاشات» کاری کنند کاملا شکست می‌خورند. دشمن منصرف نشده و اعلام کرده‌اند که دانشگاه اولین جایی است که باید «اغتشاشات» جدید از آنجا آغاز شود”.

*طراحی‌های زیادی برای حوادث سال گذشته اتفاق افتاده بود و این حجم از هماهنگی بین دشمنان خارجی و داخلی بی سابقه بود، ولی آنچه را که روی آن حساب نمی کردند باطل السحر نقشه هایشان شد.دشمن منصرف نشده و اعلام کرده‌اند دانشگاه اولین جایی است که باید اغتشاشات جدید راه اندازی شود.

*شما در جریانات سال گذشته در میدان دانشگاه بوده اید، اگر بگوییم دشمنان در سال گذشته پیچیده ترین جنگ ترکیبی تاریخ را علیه ایران راه انداختند گزاف نگفته ایم.یکی از بزرگان می‌گفتند اگر دو سال سیستم آموزشی و تربیتی را تعطیل می‌کردیم به اندازه آموزش مجازی دوران کرونا ضرر نمی‌دیدیم.

وی این نگرانی ها را در نشست سراسری و کارگاه های آموزش تخصصی معاونین بسیج اساتید رژیم گفته است

اینرا هم بخوانید

تقویت بودجه دفاعی و”رصد کاستی‌های احتمالی بودجه‌ای جنگ” در کمیسیون بودجه مجلس. آغاز بازسازی به شیوه رژیم

مهرداد گودروزند چگینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت و گو با خبرنگار …