شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان روز شنبه از تشکیل پرونده قضایی جدید برای عاتکه رجبی، معلم و فعال صنفی، با عنوان اتهامی «حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب» خبر داد.
بر اساس گزارشی که در کانال تلگرامی این شورا منتشر شد این پرونده قضائی نیز «در ادامه تداوم فشار بر فعالان صنفی» در شعبه دوم دادیاري دادسراي عمومی و انقلاب شهرستان تایباد، در شرق استان خراسان تشکیل شده است.
پیش از این خانم رجبی روز ۱۹ اردیبهشت، پیرو فراخوان این شورا در تجمع اعتراضی مقابل آموزش و پرورش مشهد بازداشت شده بود. این فعال صنفی سپس با تودیع وثیقه یک میلیارد و پانصد هزارتومانی تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شد.
او مهر ماه گذشته نیز به دلیل انتشار پیامهایی ویدئویی در حمایت از اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ از محل کار خود اخراج شده بود.فشارهای امنیتی بر فعالان صنفی معلمان در دو سال گذشته و بهویژه در پی اعتراضها به بروز مسمومیتهای مشکوک در مدارس عمدتاً دخترانه ایران تشدید شده است.بسیاری از معلمان معترض احکام اخراج یا بازنشستگی اجباری دریافت کرده و تعدادی از معلمان بازداشت شدهاند و شماری نیز برای تحمل حکمهای حبس از پیش صادر شده، به زندان منتقل شدهاند.