دو شب پیش، دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳، خانمی حدود ۳۰ ساله به اسم #آرزو_بدری رو آوردن اورژانس بیمارستان امام خمینی شهر نور مازندران که نیروی انتظامی بهش گلوله زده بود.
قضیه هم ازین قراره که بخاطر #حجاب_اجباری ماشینش تو لیست توقیف بوده، بهش ایست میدن ولی ایشون ترسیده و نایستاده، اولش لاستیک ماشین رو میزنن، بعد هم یه تیر دیگه که میخوره به این دختر که رفته تو کما.
آخرین خبری که شنیدم این بود که با هلیکوپتر سپاه منتقلش کردن به ساری یا تهران.الو خانم بدری دیروز عصر (سه شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) با هلیکوپتر به اورژانس بیمارستان امام خمینی ساری منتقل شد. بعد از عکس برداری متوجه شدند گلوله به نخاع کمری برخورد کرده و بیمار از کمر به پایین قطع نخاع شده و در حال حاضر در بخش آیسییو تحت نظره. برگرفته از کانال تلگرام مملکته

روزنه rowzane خبری – تحلیلی