کشته شدن هنیه؛ دادستان کل رژیم فعالان رسانه‌ای را تهدید کرد. خامنه ای خوانخواهی را وظیفه خود می دانیم

پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران، دادستانی کل رژیم در اطلاعیه‌ای فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور را از انتشار اخبار مرتبط که آن را «شایعه پراکنی» دانسته، منع کرد.رسانه‌های جمهوری اسلامی به نقل از دادستانی کل نوشتند که فعالان رسانه‌ای از پرداختن به موضوعاتی که «امنیت روانی» جامعه را «مخدوش» می‌کند، پرهیز کنند.

اطلاعیه دادستانی رژیم تهدید کرده با افرادی که با «اظهارات غیرمسئولانه» با انتشار «محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین» اقدام به بر هم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد خواهد شد.

دادستانی رژیم همچنین به دستگاه‌های امنیتی دستور داده با رصد فضای مجازی، رسانه‌ها و یا افرادی که اقدام به «شایعه‌پراکنی» یا «برهم زدن امنیت روانی جامعه» می‌کنند، برای آنها تشکیل پرونده داده و آنها را به دستگاه قضایی معرفی کنند.

*در خبر دیگری علی خامنه‌ای در پی کشته شدن اسماعیل هنیه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود می‌دانیم.»

  • در خبر دیگری دولت اعلام سه روز عزا در کشور کرد.

اینرا هم بخوانید

بازتاب خروج خامنه‌ای از پناهگاه در برخی رسانه‌ها

گزارشی از رادیو فردا نشریۀ نیوزویک نوشت حضور دوبارۀ علی خامنه‌ای در انظار عمومی نشان‌دهندۀ …