تجمع بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ ، پرستاران اهواز  و دو  خبر دیگر

امروز ۳۰ آبان جمعیت چندین هزار نفره معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ بار دیگر در اعتراض به  وعده های دروغین، سردواندن های مقامات مسئول و بی پاسخ ماندن مطالباتشان مقابل مجلس اسلامی تجمع کردند و با سر دادن شعار “فریاد فریاد از اینهمه بیداد” صدای اعتراضشان را بلند کردند. در این تجمع حضور زنان بسیار چشمگیر بود و سیل خروشان جمعیت شعار میدادند و سخنرانان در مورد فشارها و بیدادگریها اعتراض همه بازنشستگان را بیان میکردند.

حکومت اسلامی نه فقط خدمات درمانی و رفاهی به بازنشستگان نمیدهد بلکه صندوقهای بازنشستگی را نیز مورود چپاول قرار داده و مافیای اسلامی حاکم حتی از معیشت بازنشستگان نیز برای ثروت اندوزی نمی گذرد. اعتراض بازنشستگان  به اختلاسها و دزدیها، سطح نازل حقوقها و عدم اجرای دستورالعمل اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۰ مبنی بر اعمال ۹۰ درصد از فوق‌العاده رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگی شان است.

در این روز همچنین در ادامه اعتراضات سراسری پرستاران ، کادر درمانی اهواز و شیراز در اعتراض به  عدم توجه مسئولین به مطالبات و خواسته های معیشتی پرستاران با “فریاد پرستار می میرد، ذلت نمی پذیرد”مقابل  استانداری تجمع  داشتند.

مطالبات مهم پرستاران و کادر درمان به ترتیب اولویت عبارتند از:

۱. اصلاح حکم حقوقی پرستاران و کادر درمان متناسب با تورم (حق شغل، حق شاغل و… حقوق دریافتی نباید زیر ۳۰ میلیون تومان باشد)

۲. برقراری فوق العاده خاص با ضریب ۳ و گنجاندن آن در حکم

۳. اجرای دقیق تعرفه پرستاری

۴. اجرایی شدن مزایای مشاغل سخت و زیان آور

۵. ممنوع اعلام کردن اضافه کار جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی نیروی انسانی

۶. ایجاد امنیت شغلی

خبر اعتراضی دیگر در این روز تجمع  جمعی از کارگران حجمی/شرکتی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام در اعتراض به کاهش حقوق و مزایا، عدم عقد قرارداد و با  مطالبه خواستهایی رفاهی در برابر اداره کل بازرسی  است. به گفته کارگران قریب ۸ ماه است که هیچ‌گونه قراردادی با آنان منعقد نشده است و اخیراً نیز از حقوق هر کدام از آنها مبلغ  پنج میلیون تومان کسر شده است.  این کارگران بطور شبانه روز در مسیرهای مواصلاتی و جاده‌های استان کار میکنند و خواستار قرارداد دائمی هستند.

آخرین خبر مربوط به اعتصاب و تجمع  کارگران کارخانه ی “تراکتورسازی تبریز” دربرابر شرکت “آهنگری” این کارخانه در اعتراض به وضع بد معیشتی و برای پیگیری مطالبات پاسخ نگرفته اشان است که در روز گذشته روی داد.

حزب کمونیست کارگری ایران

۳۰ آبان  ۱۴۰۳، ۲۰ نوامبر  ۲۰۲۴

اینرا هم بخوانید

کمیتهٔ سوم مجمع عمومی سازمان ملل افزایش شمار اعدام‌ها در ایران را محکوم کرد

کمیتهٔ سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیش‌نویس قطعنامه‌ای حقوق بشری را علیه جمهوری اسلامی، …