قتل سیاسی سلوان در سوئد و معامله با اسلام سیاسی- سؤال از حسن صالحی

مندرج در ژورنال شماره ۹۵۱ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

کیوان جاوید: ترور یک منتقد اسلام در سوئد بسیار خبرساز شده است. “سلوان مومیکا” روز چهارشنبه که با سوزاند قرآن در انظار عمومی بسیار موردتوجه رسانه‌ها قرار گرفته بود در خانه‌اش با شلیک گلوله کشته شد. دست چه کسانی پشت این قتل سیاسی پنهان است و این ترور با چه هدفی صورت‌گرفته است؟

حسن صالحی: قتل سیاسی منتقد اسلام در سوئد که چهارشنبه گذشته ۲۹ ژانویه ۲۰۲۵ یک جنایت وحشتناک بود که عاملین آن بدون هیچ شکی تروریست‌های اسلامی هستند. نخست‌وزیر سوئد از احتمال نقش یک قدرت خارجی در این قتل سخن گفته است و در این مورد البته جمهوری اسلامی متهم شماره یک است، چرا که خامنه‌ای خواهان اشد مجازات (مجازات مرگ) برای “سلوان مومیکا” به دلیل آتش‌زدن قرآن در سوئد شده بود. صرف‌نظر از دیدگاه‌های متفاوت درباره نفس آتش‌زدن قرآن توسط سلوان، قتل او یک جنایت وحشتناک و حمله‌ای آشکار به آزادی بیان در سوئد است. برای تروریست‌های اسلامی کوچک‌ترین انتقاد از اسلام “توهین به مقدسات” قلمداد می‌شود و فرد منتقد باید کشته شود. بی‌جهت نیست که امام مسجد شهر مالمو”صلاح الدین برکات” بی‌شرمانه از قتل سلوان بعنوان یک “انسان شرور” شادی می‌کند. این مسجدی است که از حمایت مالی دولتی در سوئد برخورد دار است. دولت و پلیس سوئد با قصور عامدانه در حفاظت از جان سلوان مومیکا او را در چنگال خونین تروریست‌های اسلامی تنها گذاشتند و به او پشت کردند و حتی حاضر نشدند این قتل سیاسی را محکوم کنند. حال جانِ دوست وی، سلوان نجم که مورد تهدید اسلامی‌ها قرار گرفته است در خطر است و باید از او فوراً محافظت شود. در همان حال در مقابل اقدامات تهدیدآمیز اسلامی‌ها علیه آزادی بیان در سوئد لازم است که جبهه وسیعی از شهروندان برای دفاع از آزادی بیان و مبانی سکولار جامعه بسیج  شوند و صف محکمی از نیروهای آزادیخواه، مترقی و سکولار در مقابل جریانات اسلامی قرار گیرند تا تقلاهای آنها را خنثی کنند. در این زمینه به دولت سوئد با سابقه سیاست مماشات‌جویانه‌اش با اسلامی‌ها به‌هیچ‌وجه نمی‌توان اعتمادی کرد.

اکنون یاکوب فوشمند وزیر خدمات اجتماعی سوئد اعلام کرده است که محسن حکیم الهی امام اعزامی از سوی جمهوری اسلامی در مسجد و در مرکز اسلامی امام علی در استکهلم که بزرگ‌ترین مرکز اسلامی در سوئد و شمال اروپاست از سوئد اخراج می‌شود. بعد از نزدیک به ۱۵ سال فعالیت‌های این فرد در جهت منافع رژیم تروریست جمهوری اسلامی و علیه ایرانیان مقیم در سوئد اکنون او بعنوان تهدیدی برای امنیت سوئد به ایران اخراج می‌شود. یاکوب فوشمند گفته است که کمکی‌های دولتی به این مرکز نیز قطع خواهد شد. سؤال این است که چرا فقط کمک‌های مالی به این مرکز اسلامی باید قطع شود و این مرکز نباید به دلیل فعالیت‌های مجرمانه‌اش در خاک سوئد به نفع جمهوری اسلامی به کل تعطیل شود؟

دولت سوئد ید طولایی در سازش و معامله کاسب‌کارانه با جریانات اسلامی و رژیم اسلامی در ایران دارد. این تنها فشار افکار عمومی است که می‌تواند باعث تغییر در رفتار دولت سوئد شود. با صدای بلند اعلام کنیم که هرگونه باج و امتیازدادن به جریانات اسلامی و حکومت اسلامی در ایران باید فوراً پایان گیرد. هر گونه کمک مالی به مراکز مذهبی باید متوقف شود. مدارس اسلامی و مذهبی باید تعطیل شوند. هر گونه تهدیدی علیه آزادی بیان شهروندان باید جدی گفته شود و  مورد پیگرد قضایی قرار گیرد.  بالاخره روابط سیاسی و دیپلماتیک با رژیمی که مردم ایران را به بند کشیده است و در کشور سوئد نیز امنیت شهروندان را به خطر می‌اندازد باید قطع شود!

اینرا هم بخوانید

رونمایی از سعید مرتضوی، دادستان قاتل – کیوان جاوید

مندرج در ژورنال شماره ۹۵۳ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده …