برای نجات جان شریفه محمدی به میدان می‌آییم – نسان نودینیان

مندرج در ژورنال شماره ۹۶۳ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

حکم اعدام شریفه محمدی بار دیگر در یک بیدادگاه جمهوری اسلامی تأیید شد. هیولای اعدام در ایران قربانیان وسیعی گرفته است و هنوز نیز ادامه دارد. افشاگری کارساز نیست. نیروی انسانی کارگران، معلمان، مردم معترض و جنبش علیه اعدام می‌توانند متحدکننده اقدامات کوبنده علیه اعدام باشند.

از اعتصاب در شهرهای مختلف کوچک و بزرگ در سطح سراسری هر جا فعالین علیه اعدام و معترضین به احکام اعدام قدرت بسیج محلی دارند (ما اعتصاب یکپارچه مردم در سمیرم را تجربه کرده‌ایم، اعتصاب در سقز علیه مسمومیت دانش‌آموزان را تجربه کرده‌ایم و البته در مریوان، سنندج و پاوه هم)، تجمعات اعتراضی در مقابل نهادهای قضایی و یا نهاد وزارت کشور را در کارنامه مبارزات خود داریم. پیشبرد این فعالیت‌ها در گرو  دخالت فعالین شناخته شده کارگران و معلمان و زنان مبارز و انقلابی، نهادها و کانون نویسندگان، شاعر و هنرپیشه و فیلم‌ساز و سینمای مستقل، کانون وکلا است. این شبکه وسیع در کارزار علیه اعدام و علیه احکام اعدام  پخشان عزیزی و وریشه مرادی همه با هم متحدانه اقدامات مؤثر و کارسازی را به نمایش گذاشتند.

فراخوان‌های اتحادیه آزاد کارگران ایران، نهاد ندای زنان، کمیته، هماهنگی برای ایجاد تشکل‌های کارگری، سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه، اطلاعیه‌های فراخوان در ۳۵ زندان در سه‌شنبه‌های اعتراض به اعدام و فراخوان و اطلاعیه‌های احزاب سیاسی و اعلام آمادگی حمایت از اعتراضات مردمی و اعتصابات پشتوانه و تضمین‌کننده یک حرکت متحدانه همه با هم علیه اعدام است.

جامعه به گفتار و عمل فعالین شناخته شده چشم می‌دوزد. فعالین اجتماعی و سیاسی شناخته شده، در سطح سراسری  بسیار زیادند،  متحدکننده و بسیج‌کننده هستند اتوریته اجتماعی کارگران، زنان و معلمان برای  مردم و جامعه شناخته شده است. مطالبه لغو اعدام و لغو احکام اعدام شریفه محمدی امری فوری آست. “جرم” شریفه محمدی فعالیت در عرصه کارگری و اجتماعی و دفاع از حق‌طلبی و تحقق خواست کارگر و طبقات ستم‌دیده جامعه است. شریفه محمدی و تمامی زندانیان سیاسی شایسته بزرگ‌ترین و فعال‌ترین حمایت‌های اعتراضی تا لغو احکام اعدام هستند.

اطلاعیه‌ها و فراخوان‌های منتشر شده نهادهای اجتماعی، احزاب سیاسی،  کارگران و زنان  امیدبخش است.  این امید را همه با هم به مبارزه‌ای کارساز و مؤثر برای نجات جان شریفه محمدی کارگر معترض، محبوب و شناخته شده تبدیل کنیم.

اینرا هم بخوانید

دستمزد ۱۴۰۴، کارگران چه می‌گویند؟ اصغر کریمی

رژیمی‌ها در مورد دستمزد ۱۴۰۴ فعالیت‌شان را شروع کرده‌اند. کارگران چه می‌کنند؟ علیرضا میرغفاری “نماینده …