درخواست اعاده دادرسی راحله راحمی‌پور در دیوان عالی کشور پذیرفته شد

درخواست اعاده دادرسی پرونده راحله راحمی‌پور، فعال مدنی ۷۲ ساله محبوس در زندان اوین، توسط دیوان عالی کشور پذیرفته و به شعبه هم عرض ارجاع شد. پیام درفشان وکیل مدافع وی اعلام کرد که در صورت تودیع وثیقه، امکان آزادی خانم راحمی‌پور فراهم شده است.

وی نوشت: با پذیرش ‎اعاده دادرسی راحله راحمی‌پور در دیوان عالی کشور، پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع شد. وی افزود که در صورت تودیع وثیقه، امکان آزادی خانم راحمی‌پور فراهم شده است.

راحله راحمی‌پور ر تاریخ ۲۱ آبان ۹۸، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. وی سپس به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل شد. چندی بعد خانم راحمی‌پور موقتا از زندان آزاد شد.

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات وی از بابت “اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام” در تاریخ ۲۷ خردادماه سال ۹۹ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود.وی در نهایتا توسط دادگاه مذکور به شش سال حبس محکوم شد. خانم راحمی پور اواخر آبان ماه ۱۴۰۲، پس از حضور در دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل حبس به زندان اوین منتقل شد.لازم به ذکر است که راحله راحمی‌پور به دلیل کهولت سن از بیماری‌های متعددی رنج می‌برد. وی در زمان تحمل حبس با عدم رسیدگی پزشکی و محرومیت از درمان مواجه شده بود.برگرفته ازهرانا

اینرا هم بخوانید

 تونس: دادگاه٤٠ نفر از مخالفان قیس سعید رئیس جمهور این کشور را به زندان محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس (TAP)، دادگاهی در پایتخت این کشور ۴۰ نفر از جمله …