آمریکا یک پالایشگاه دیگر چین را تحریم کرد که از ایران نفت می‌خرد

ایالات متحده در تازه‌ترین دور فشارها بر جمهوری اسلامی، یک پالایشگاه کوچک چینی موسوم به «قوری» که از ایران نفت وارد می‌کند را تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت گفت گروه شیمیایی «هبی شینهای» و سه مجری پایانه بندری در استان شاندونگ چین را تحریم کرده است که به گفته این وزارتخانه، در خرید صدها میلیون دلار نفت از ایران دست داشته‌اند.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در بیانیه‌ای گفت: «ایالات متحده مصمم است فشار بر تمام عناصر زنجیره تامین نفت ایران را تشدید کند تا از درآمدزایی رژیم برای پیشبرد برنامه بی‌ثبات‌کننده آن جلوگیری کند».

او افزود: «هر کشور یا شخصی که هر میزان نفت یا محصولات پتروشیمی از ایران خریداری کند فوراً مشمول تحریم‌های ثانویه خواهد شد و به هیچ وجه و هیچ شکلی نمی‌تواند با ایالات متحده تجارت کند». رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

آژانس: جمهوری اسلامی ذخایر غنی‌سازی نزدیک به سطح تسلیحاتی را باز هم افزایش داده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی محرمانه اعلام کرد که ایران طی ماه‌های اخیر میزان …