با فراخوان “کمیتهی سراسری برگزاری تجمع اعتراضی” در ژنو همراهیم
“کمیته سراسری برگزاری تجمع اعتراضی در ژنو” دراعتراض به حضور جمهوری اسلامی در اجلاس سازمان جهانی کار و در همبستگی با مبارزات کارگران در ایران برای روز جمعه ششم ژوئن ۲۰۲۵ به برگزاری آکسیونی فراخوان داده است. این میتینگ اعتراضی در ساعت دوازده تا سه بعد از ظهر در میدان ملل مقابل اجلاس سازمان جهانی کار در ژنو در کشور سوئیس برگزار خواهد شد.
خواستهای مورد تاکید در این فراخوان عبارتند از: “آزادی بیقید و شرط کارگران زندانی و تمامی زندانیان سیاسی، لغو فوری دستگیری، شکنجه و اعدام، حق تشکلیابی، اعتراض، اعتصاب، امنیت شغلی، ایمنی کار و مزد مناسب با هزینههای زندگی.”
در این فراخوان از تمامی مدافعین حقوق طبقهی کارگر و آزادیخواهان دعوت شده که در این تجمع اعتراضی شرکت کنند. کمپین برای آزادی کارگران زندانی (free them now) همچون سال گذشته با این آکسیون همراه است و از همه انسانهای آزادیخواه میخواهد که ما را در این آکسیون اعتراضی همراهی کنند.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی همزمان با این اکسیون دیدارهایی با نهادهای کارگری و حقوق بشری سازمان ملل، ترتیب داده است و در این دیدارها یک گفتمان ما تلاش برای اخراج جمهوری اسلامی این حکومت فاجعه آفرین، ضد کارگر و ضد انسان و آپارتاید جنسی از سازماان جهانی کار و انزوای آن در سطح بین المللی است. متن فراخوان کمیته سراسری برگزاری تجمع اعتراضی در ژنو ضمیمه است.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی(Free Them Now)
۲۱ اردیبهشت ۱۴۹۴، ۱۱ مه ۲۰۲۴(برگرفته از مدیای اجتماعی)

