جنگیدن برای زندگی‌کردن – کیوان جاوید

نشریه ژورنال شماره ۱۰۹۲ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

گزارش‌ها همگی از قطع مکرر آب و برق و گاز در ایران حکایت دارند. این یعنی اقتصادی در مرز فروپاشی کامل و زندگی مردمی که اسیر منجلاب فقر و فلاکت‌اند. برای زنده ماندن در ایران حقیقتاً باید معجزه‌گر بود. برخوردار بودن از خوراک و پوشاک و بهداشت و مسکن مناسب با سرعتی هر چه بیشتر به رؤیای دست‌نیافتنی تبدیل می‌شود.

تصویر دیگر از زندگی در ایران تماماً متفاوت از اولی است. زندگی یک اقلیت کوچک که در قدرت‌اند و به ثروت بیکران و بادآورده دست پیدا کرده‌اند. حاکمانی که با همه توان از این شرایط دفاع می‌کنند. دفاع به‌وسیله اعدام و زندان و بهره گیری از نیروی وسیع سرکوب.

این یک جنگ تمام‌عیار است. جنگی داخلی بین دوطبقه اصلی؛ بین حاکمین و اکثریت شهروندان؛ جنگی بین تهی دستان و صاحبان قدرت اقتصادی و سیاسی. در این جنگ حنای عوام‌فریبی و وعده‌دادن‌های همیشگی حاکمین مبنی بر انتظارکشیدن برای بهبود اوضاع معیشتی دیگر رنگی ندارد.

در تقابل با این حکومت مردم تنها می‌توانند به نیروی اتحاد و همبستگی و جمع‌آوری حداکثر نیرو اوضاع را تغییر دهند. این هدف با انقلاب زن زندگی آزادی بعنوان تنها راه ممکن در برابر مردم قرار گرفت. آن انقلاب با همه عظمت و بزرگی‌اش، اما نتوانست همه ابزارهای خود را بکار گیرد و همه نیروی انسانی خود را سازمان دهد و به میدان بیاورد.

نبرد علیه فقر و دیکتاتوری؛ علیه حکومت مذهبی و ضدبشری اسلامی، همه فکر و عمل جامعه را به خود مشغول کرده است. یک جامعه متشکل با بیشترین نیروی انسانی و با روشن‌ترین اهداف انسانی که بویژه در جریان انقلاب زن زندگی آزادی مدون شده است، می‌تواند  این رژیم را در هم بکوبد. همه ما که برای انقلابی انسانی برای یک جامعه انسانی مبارزه می‌کنیم، می‌توانیم در یک سنگر به عظمت رهایی و آزادی گرد هم آییم. چپ در مقابل راست. انقلاب در مقابل ضدانقلاب جمهوری اسلامی. انقلاب بدون حزب انقلابی به پیروزی نمی‌رسد. حزب انقلاب را انتخاب کنید.

اینرا هم بخوانید

آیا طرح ویران کردن آذربایجان‌ها را کلید زده‌اند؟ – سؤال یک خواننده ژورنال – پاسخ سینا پدرام

نشریه ژورنال شماره ۱۱۲۸– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه نظرتون چیه؟ انگار …