محمود عباس بازماند، احمد الشرع حضور یافت

نشریه ژورنال شماره ۱۱۲۹– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

پس از اینکه دولت آمریکا از صدور ویزا برای محمود عباس رئیس دولت فلسطین برای شرکت در نشست سالانه مجمع‌عمومی سازمان ملل خودداری کرد. اما سازمان ملل امکان داد تا محمود عباس سخنرانی خود را از راه دور و بصورت ویدئویی انجام دهد.

محمود عباس در سخنرانی خود به تشکیل دو دولت فلسطینی و اسرائیلی پای فشرد و هم زمان تروریسم حماس و حمله این نیروی تروریستی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به اسرائیل را محکوم کرد. عباس تأکید کرد که حماس جایی در دولت فلسطینی نخواهد داشت و باید خلع سلاح شود. اما این سخنان برای دولت ترامپ زیادی تند بود، چرا که محمود عباس از تشکیل کشور فلسطین حمایت می‌کند.

در مقابل «احمد الشرع» رهبر پیشین گروه اسلامگرای «هیئت تحریر شام و «رئیس جمهور دوره انتقالی سوریه» که کارنامه خونینی دارد به سازمان ملل راه پیدا می‌کند، چرا که دولت آمریکا کاری به کارنامه جنایتکاران ندارد. همین که در زمین آنها بازی کنند کافی است. احمد الشرع می‌خواهد از تروریسم برون مرزی دست بکشد و زندگی خود را وقف اسلامیزه کردن سوریه کند. این برای دولت آمریکا هیچ ایرادی ندارد. همانطور که با طالبان مشکلی ندارد. تروریسم اسلامی زاده سیاست دولت آمریکا است. این را از یاد نباید برد که آزادی و رهایی بدست مردمی آزادیخواه و برابری‌طلب و انسان‌دوست محقق می‌شود.

اینرا هم بخوانید

سازمان ملل از بروز «وضعیت اضطراری» در نقاط مرزی ایران و افغانستان خبر داد

در آخرین روز از مهلت تعیین‌شده برای خروج اتباع افغانستان از ایران،‌ سازمان ملل از …