جشنواره «نهال» زیر سایه حجاب اجباری؛ اهدای جوایز به زنان در پایین صحنه
https://www.instagram.com/p/DRU-k2FkuG7
بیستویکمین دوره جشنواره فیلم کوتاه «نهال»، عصر پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴، با حاشیههایی مبتنی بر عدم رعایت حجاب اجباری و تحریم صحنه از سوی هنرمندان در تهران برگزار شد.
گزارشها حاکی است که ۱۶ فیلم ساختهشده بدون حجاب اجباری در این دوره حضور داشتند که هرچند به دلیل فشار مسئولان اکران نشدند، اما چند فیلم از این آثار موفق به کسب جوایز شدند.
در جریان مراسم، آزاده صمدی، عضو هیئت داوران، با حمایت از هنرمندان حاضر با پوشش اختیاری، از مسئولان حراست خواست تا مانع اجرای مراسم نشوند. با این حال، مسئولان حراست از حضور صبا تقوی (که بدون حجاب اجباری در مراسم حاضر بود) به روی صحنه جلوگیری کردند و جایزه او در پایین صحنه اهدا شد.
به دنبال این اقدام، اهدای تمام جوایز هنرمندان زن با پوشش اختیاری در پایین صحنه انجام گرفت و متعاقباً هنرمندان ناظر به اعتراض از حضور روی صحنه خودداری کردند. جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره به «نسترن بیگالو» برای نقش «مادر» در فیلم کوتاه «متهم اظهار پشیمانی نکرد» رسید که جایزهاش در غیاب او توسط «رامین سلطانی» (کارگردان فیلم) دریافت شد.
روزنه rowzane خبری – تحلیلی