موج حملات دولت به دستفروشان

در آستانه سال جدید، موج جدیدی از برخورد با دستفروشان شهری در خیلی از شهرها به راه افتاده است.ماموران شهرداری  به بهانه سدمعبر و ازدحام در روزهای شلوغ پایان سال، از دستفروشان می­‌خواهند که پیاده­‌روها و حاشیه خیابان­ها را ترک کنند. در همدان از درگیری چند روز پیش در خیابان بوعلی این شهر خبر می­‌دهند.

از قرار معلوم، روز نهم اسفند ماه، شهرداری همدان با نصب پلاکاردی دستفروشی در طول روز در این خیابان را ممنوع کرده و چند روز بعد از آن، ماموران سدمعبر شهرداری به سراغ دستفروشان رفته و با آنها برخورد کرده­‌اند.

 بیشتر دستفروشان خیابان بوعلی و میدان امام خمینی همدان، کارگران فصلی و فرزندان حاشیه نشینان هستند و  علی القاعده دستفروشی در این روزهای پایانی سال، خرج خانوارهای بسیاری را تامین می‌کند، حالا برخورد ماموران، این خانواده ها را در آستانه سال نو با مشکل مواجه کرده­‌است.

این موج جدید در حالی آغاز شده است که در ماههای گذشته نیز تصاویر و اخبار برخورد با دستفروشان در شهرهای مختلف از فومن تا اهواز و ارومیه، واکنش­های بسیاری را میان فعالان حقوق کار برانگیخت و کمپین­هایی در حمایت از دستفروشان و منع برخورد با آنها در فضای مجازی شکل گرفت.ایلنا

اینرا هم بخوانید

خامنه ای را بعد از هفته ها غیبت در مراسم شب عاشورای حکومتی آوردند!

وب سایت خامنه ای این عکس را گذاشته و نوشته مراسم عزاداری شب عاشورا امشب …