صفوی:20 هزار نفر را در سوریه و عراق سازماندهی کردیم. “انتقاد” از روحانی

رحیم صفوی مشاور خامنه ای در اردهال کاشان گفته است: رئیس جمهور باید کارآمد باشد . باید کار بلد باشد صادق باشد و آمار غلط ندهد، ولایت مدار باشد و لازم به ذکر است در کشور ما یک گفتمان واحد رهبری وجود دارد و گفتمان دیگر معنی ندارد و امید است دولتمردان مردم‌دار و مردم یار باشد.

امیدواریم دولت آینده بیشتر به مسائل داخلی توجه کند و از توجه بیش از حد به سیاست خارجی پرهیز کند و بنابراین باید به مشکلات داخلی و به طور خاص اقتصاد و فرهنگ توجه کنند و دولت خودش را در زیرمجموعه رهبری بداند و خود را نفر دوم بداند و آنچه را که رهبری می‌گوید عمل کند.

وی با بیان اینکه با ورود مستشاران ایرانی به سوریه، نیروهای سوری توسط مستشاران ایرانی ساماندهی شدند، گفته است: بیش از 20 تیم موسوم به حشدالشعبی توسط مستشاران ایرانی در عراق ساماندهی شدند و نیروهای مردمی نیز در کنار ارتش سوریه علیه داعش جنگیدند و فتوحات فراوانی حاصل شد.برگرفته از تسنیم

اینرا هم بخوانید

احضار و بازجویی ۳۵ شهروند یهودی در تهران و شیراز

از روز دوشنبه ۲ تیرماه، تاکنون دست‌کم ۳۵ شهروند یهودی در شهرهای تهران و شیراز …