تاکید کارشناسان در نشستی در سنای آمریکا: سپاه در لیست گروه های تروریستی باشد

در یک نشست که در محل سنای آمریکا برگزار شد، چهره هایی چون جان بولتن که به دولت ترامپ نزدیک هستند، بر ضرورت قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های تروریستی از سوی ایالات متحده آمریکا تاکید کردند.

در این نشست چهره هایی چون جان بولتن سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل، مایکل پریجنت از انیستیتوی هادسن، ایلان برمن از اندیشکده شورای سیاست خارجی آمریکا، علیرضا جعفرزاده از شورای ملی مقاومت ایران و آدام ارلی سفیر سابق آمریکا در بحرین سخنرانی کردند.

جان بولتون که در دو ماه اخیر بارها اسم او به عنوان یکی از مقام های احتمالی دولت ترامپ طرح شده بود، در این مراسم تاکید کرد که نام سپاه باید در این لیست قرار بگیرد.

 جان بولتن در نشست سنا درباره قرار گرفتن سپاه پاسداران در لیست تروریستی گفت، ما یا باید سبک و سنگین کنیم و یا براساس واقعیت ها عمل کنیم.

او قرار گرفتن نام سپاه را به خاطر عملکرد گذشته این نهاد نظامی ضروری دانست و گفت این به هدف ما برای محافظت از متحدان مان در خاورمیانه کمک می کند.

بولتن افزود: برای محافظت از متحدان مان باید گام های لازم برداریم و نباید منتظر چیزی باشیم .

سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل همچنین این ادعا را رد کرد که نباید اکنون به ایران فشار آورد چون میانه رو ها شکست می خورند. او گفت این انتخابات مهم نیست، چون روی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاثیری ندارد.

اما مایکل پریجنت تحلیلگر ارشد خاورمیانه در اندیشکده هادسن نیز که خود قبلا افسر اطلاعاتی بود، از فعالیت های سپاه در دهه گذشته بخصوص در عراق سخن گفت. او گفت سپاه با استخدام ستیزه جویان عرافی، آنها را تشویق می کرد تا سربازان آمریکایی را اسیر کنند که این نهاد بتواند در مبادله با سپاهیان بازداشت شده ایران در عراق، استفاده کند.

آقای پریجنت همچنین موافق قرار گرفتن نام سپاه در لیست تروریستی بود و گفت اگر سپاه در این لیست قرار نگیرد، چنانچه در ماههای آینده داعش شکست بخورد، آنها مدعی می شوند که خودشان داعش را شکست داده اند.

در همین زمینه جان بولتن هم گفت باید هرچه زودتر فعالیت سپاه محدود شود تا بعد از شکست داعش، سپاه جای آنها را در سوریه و عراق نگیرد.

ایلان برمن از اندیشکده شورای سیاست خارجی آمریکا درباره تبعات قرارگرفتن نام سپاه در فهرست سازمان های تروریستی صحبت کرد. او گفت اگر سپاه در این لیست قرار بگیرد، در گام بعد آمریکا می تواند اعضا و فعالیت های آن را تحریم کند. این کار موجب می شود در دراز مدت درآمد سپاه محدود شود و بر فعالیت هایش تاثیر بگذارد.

به گفته آقای برمن، اقدام آمریکا در قراردادن نام سپاه در فهرست سازمان های تروریستی یک حسن سیاسی دیگر دارد که پیام می دهد آمریکا سیاست اش را در قبال این نهاد به کلی تغییر داده است.

علیرضا جعفرزاده، معاون نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در آمریکا که نهادی نزدیک به گروه مجاهدین خلق است، از دیگر سخنرانان این نشست بود. او با اشاره به گزارش این شورا که ماه پیش منتشر شد، از فعالیت های فعلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تعلیم و آموزش نیروهای ستیزه جو در ایران گفت و تاکید کرد که چنین فعالیت هایی با هدف تروریستی صورت می گیرد.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

آمریکا شبکه مالی حوثی‌ها – سپاه را تحریم کرد

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفاک) روز پنجشنبه ۲۶ مهر هجده شرکت، فرد …