نماینده خامنه ای در سپاه:حفظ اسد خط قرمز ماست. باید زمینه رفتن مردم را به بهشت مهیا کنیم

علی سعیدی نماینده خامنه ای در سپاه  گفته است:”حفظ اسد خط قرمز ماست. باید زمینه رفتن مردم را به بهشت مهیا کنیم. بخشی از سخنان وی برگرفته از ایسنا ضمیمه می باشد.روزنه

گزارش ایسنا:آقایان می گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد.اگر شورای نگهبان نباشد، تفاوت ما با پاکستان چیست؟ شورای نگهبان تضمین حاکمیت شریعت در این کشور است و مجلس خبرگان تضمین مشروعیت حاکمیت نظام جمهوری اسلامی است.

سعیدی آقایان می گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد، اما باید در پاسخ به این افراد باید گفت که باید زمینه رفتن مردم را به بهشت مهیا کنیم نه اینکه جهنم را با یکسری کارها برای آنها فراهم کند.
برخی اوقات بیان می کنیم که فلسطین، سوریه، عراق، لبنان، به ما چه ربطی دارد و یک بار می گوییم یک رسالتی برای نظام قائلیم و ما در نظام دنیا مسئولیت داریم و زمینه ساز ظهور هستیم و باید هم ملت و کشورمان را آباد کنیم و هم زمینه ساز بعثت باشیم.
سعیدی با طرح این سوال که آیا ما آماده زمینه سازی ظهور هستیم؟ اظهار کرد: آمادگی فردی، آمادگی اجتماعی و فعال، آمادگی سیستمی، آمادگی منطقه ای، آمادگی جهانی و بین المللی از جمله آمادگی های زمینه سازی ظهور هستند.
وی دفاع از حریم اهل بیت را اولین خط قرمز حکومت در سوریه دانست و مطرح کرد: دومین خط قرمز ما در سوریه، حفظ سوریه در جبهه مقاومت بود. قابل توجه است که مهمترین خطری که جمهوری اسلامی را تهدید می کرد، جدا کردن سوریه از منطقه و حلقه مقاومت بود و ایران باید با تمام وجود آن را حفظ کند.
وی استقلال و تمامیت اراضی سوریه را سومین خط قرمز در سوریه برشمرد و اظهار کرد: حفظ بشار اسد خط قرمز چهار ما بود و این خطوط قرمز را با تفاوت هایی در عراق داشتیم.وی آمادگی منطقه ای را مهم دانست و با طرح این سوال که چه کسانی در این آمادگی سنگ اندازی و مخالفت می کنند؟ مطرح کرد: باید جهان را آماده کرد و نامه های امام راحل و رهبری به سران کشورها و سخنان آنها نیز آمادگی جهان را دنبال می کند.
علی سعیدی:نماینده خامنه ای در سپاه با اشاره به کشته شدن پاسدار حججی گفت: زمانی که جنگ بود یک نفر به امام گفت که «چه کسی می خواهد جواب این خون ها را بدهد؟»، امام فرمودند که به این آقا بگویید که جواب من همان جواب علی است که در جنگ صفین و جمل دادند که برای حفظ اسلام 70 هزار نفر انسان هم کشته شود، اشکالی ندارد، بالاخره برای حاکمیت دینی باید هزینه کرد.

اینرا هم بخوانید

حماس: آماده مذاکره فوری در باره طرح جدید واشنگتن برای آتش‌بس در غزه هستیم

حماس می‌گوید حاضر است در مورد تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس جدید در غزه و آزادی گروگان‌ها …