“CureVac”:احتمال دریافت واکسن کرونا از پائیز

“از پاییز می‌توانند ده‌ها هزار نفر واکسن کرونا دریافت کنند”

فرانس ورنر هاس، مدیرعامل شرکت بیوتکنولوژیک “CureVac” در توبینگن آلمان، واکسینه شدن دهها هزار نفر در مقابل ویروس کرونا در پاییز سال جاری را محتمل دانست.

او آزمایشات را امیدوارکننده خواند و گفت:«در صورت موافقت مسئولان بهداشتی می‌توانیم در همین امسال تعداد بیشتری را واکسینه کنیم».

هاس در مورد تولید انبوه واکسن گفت: «بستگی به نتایج و تصمیم مسئولان دارد. در خط تولید کنونی امکان تولید سالانه ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون “دوز واکسن” داریم.»

شرکت بیوتکنولوژیک “CureVac” اخیرا از اتحادیه اروپا قول کمک مالی ۸۰ میلیون یورویی گرفته است. قرار است از سال ۲۰۲۲ با راه‌اندازی خط تولید  جدید امکان تولید سالانه یک میلیارد دوز واکسن کرونا فراهم شود. 

فرانس ورنر هاس در گفتگو با مجله اقتصادی “ویرتشافتس ووخه” (Wirtschaftswoche) افزود:« در این خط تولید همچنین توانایی تولید واکسن‌های دیگر  نیز درنظر گرفته خواهد شد».

اواسط ماه مارس تلاش دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا  برای خرید این شرکت و نتایج تحقیقات آن در زمینه ویروس کرونا و همچنین استفاده اختصاصی از آن در آمریکا رسانه‌ای شد.دویچه وله

اینرا هم بخوانید

شرکت ارتباطات زیرساخت رژیم می گوید:”کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری گسترده در کشور است”!

فارس نوشت طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روزها با موج بی‌سابقه‌ای …