با بدترین وضعیت اقتصادی«رکود بزرگ» مواجه هستیم

رئیس صندوق بین‌المللی پول می‌گوید انتظار می‌رود ۱۷۰ کشور جهان با کاهش سرانه درآمد مواجه شوند و بحران کنونی بدترین وضعیت از زمان بحران «رکود بزرگ» دهه ۱۹۳۰ میلادی است.

اشاره به رکود بزرگ نشان می‌دهد بحران شیوع کرونا و تبعات اقتصادی آن حتی از جنگ جهانی دوم که یک دهه بعد از رکود بزرگ اتفاق افتاد نیز بیشتر خواهد بود.

در بحران «رکود بزرگ» که از سال ۱۹۲۹ تا ۱۹۳۳ ماه طول کشید، اقتصاد جهانی بیش از یک چهارم کوچکتر شد و نرخ بیکاری به نزدیک ۲۵ درصد اوج گرفت.

کریستالینا جیورجیوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول، روز پنج‌شنبه ۲۱ فروردین اعلام کرد این نهاد در نظر دارد کمک‌های مالی خود به کشورهای نیازمند آسیب‌دیده از بحران کرونا را دو برابر کند.

صندوق پیشتر طرح اعطای ۴۰ میلیارد دلار وام کم بهره و ۱۰ میلیارد دلار وام بدون بهره برای کشورهای نیازمند را تصویب کرده بود، اما خانم جیورجیوا اعلام کرد تاکنون بیش از ۹۰ کشور درخواست کمک از صندوق داشته‌اند و صندوق در نظر دارد به کشورهای نیازمند ۱۰۰ میلیارد دلار کمک مالی کند.

وی گفت انتظار می‌رود دولت‌ها برای مواجه با کرونا هشت تریلیون دلار بسته حمایتی تصویب کنند، اما اقتصادهای ضعیف در آفریقا و آسیا نیاز به کمک‌های خارجی دارند.رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان، خبر از پرونده‌سازی جدید علیه خود داده است.

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان، خبر از پرونده‌سازی جدید علیه خود داده است.عاطفه از پرونده‌سازی …