بازداشت پنج نفر در مریوان

کاوه کرمانشاهی، سخنگوی شبکه حقوق بشر کردستان، می‌گوید نیروهای امنیتی وابسته به اداره اطلاعات مریوان پس از احضار تلفنی چهار تن از این فعالان، آنها را بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل کردند.علی‌ رضایی، امید صالحی، یادگار دلجو از جمله بازداشتی‌ها هستند.دو تن دیگر از دستگیرشدگان فاتح هوشمند و گوران قربانی از اعضا سازمان مردم‌نهاد محیط زیستی “چیا” هستند.

سخنگوی شبکه حقوق بشر کردستان می‌گوید در سال‌های اخیر فشار بر این انجمن بالا گرفته است، به ویژه آنکه این انجمن محیط زیستی فعالیت‌های گسترده‌ای داشته است.

انجمن محیط زیستی “چیا” سال ۱۳۹۳ جایزه ملی محیط زیست ایران را به خاطر تلاش در احیای جنگل‌ها و مبارزه با شکار کسب کرد. کمپین شکستن تفنگ‌های شکار از جمله فعالیت‌های گسترده اجتماعی این انجمن بود.انجمن سبز چیا از تشکل های مدافع محیط زیست در کردستان است که در سال ۱۳۸۶ مجوز کار دریافت کرد.برگرفته از بی بی سی

 

اینرا هم بخوانید

هانا نویمن،رئیس بخش ایران در پارلمان اروپا: تلاش برای قرار گرفتن نام سپاه در فهرست تروریستی ادامه دارد

هانا نویمن رئیس بخش ایران در پارلمان اروپا با اشاره به تلاش های خود و …