نرخ فروش ارز صرافیهای مجاز معتبر حداکثر یک درصد بالای نرخ خرید مندرج در سامانه “نیما” و “سنا” خواهد بود.
سامانه نیما در دست باندهای صادر کننده محصولات نفتی و پتروشیمی که اکثرا ارز آور است قرار دارند. در این سامانه طرف های معامله به دلخواه خود و در تبعیت از نرخ ارز در بازرا آزاد، ارزهایشان را عرضه می کنند. این هم کلک دیگری دولت وبانک مرکزی و باندهای حکومتی برای تضمین درآمدهای هنگفت از قبل فروش ارز در این سامانه می باشد. دلار در این سامانه به قیمت بازار آزاد هم اکنون معامله میشود. تازه ترین قیمت دلار بالای 8 هزار تومان اعلام شده است. بخشنامه بانک مرکزی برگرفته از ایسنا ضمیمه می باشد. روزنه
***************
دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه صرافیهای مجاز به شرکتهای صرافی دارای مجوز معتبر فعالیت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شد.
به گزارش ایسنا بانک مرکزی اعلام کرد: در اجرای تصویبنامه شماره 63793/ت55633هـ مورخ 16/05/1397 هیات وزیران، “دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه صرافیهای مجاز” به شرح زیر ابلاغ میشود:
1- خرید و فروش ارز حاصل از صادرات به صورت حوالههای ارزی در چارچوب مقررات ارزی بر مبنای نرخ بازار صرفاً از طریق “سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما)” مجاز است.
2- صرافیهای مجاز معتبر موظفند حوالههای ارزی خریداری شده از صادرکنندگان را در سامانه نیما رأساً و یا به واسطه سایر صرافیهای معتبر و بانکهای عامل حداکثر ظرف مدت سه روز کاری به فروش رسانند.
3- نرخ فروش ارز صرافیهای مجاز معتبر حداکثر یک درصد بالای نرخ خرید مندرج در سامانه “نیما” و “سنا” خواهد بود.
4- خرید و فروش ارز به صورت اسکناس (معاملات جزئی بر مبنای مقررات ناظر بر عملیات ارزی صرافیها) توسط صرافیهای مجاز معتبر صرفاً با ثبت در “سامانه نظارت ارز (سنا)” امکانپذیر است.
5- کلیه صرافیهای مجاز معتبر میتوانند نسبت به خرید ارز بصورت اسکناس با رعایت مقررات ارزی و مقررات مبارزه با پولشویی اقدام کنند.
6- فروش ارز بصورت اسکناس توسط صرافیهای مجاز معتبر بابت مصارف ارزی خدماتی با رعایت مقررات ارزی و مقررات مبارزه با پولشویی مجاز است.
7- صرافیهای مجاز معتبر میتوانند حداکثر پنج درصد از حوالههای ارزی خریداری شده را تبدیل به ارز بصورت اسکناس کرده و در چارچوب مصارف بند (6) فوق به فروش رسانند.
8- تمامی هزینههای نقل و انتقالات و تبدیلات ارزی به عهده مشتری خواهد بود.