پزشکیان استارت زد، “ارزان‌فروشی بنزین! ” – یاشار سهندی

مندرج در ژورنال شماره ۸۲۰ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

پزشکیان: “من پول گندم ندارم، پول نهاده ندارم، منابع مالی برای پرداخت حقوق بازنشستگان را ندارم، بااین‌حال بنزین را با قیمت بالا می‌خریم و ارزان می‌فروشیم.”

پزشکیان با این حرف‌ها ثابت می‌کند که هیچ‌چیزی در شارلاتان و بی‌شرم بودن از دیگر کارگزاران حکومت اسلامی کم ندارد. گره‌زدن پول نداشتن برای مثلاً حقوق بازنشستگان یا بخش مهمی از اقلام اساسی معیشت مردم به “ارزان‌فروشی بنزین”، به‌خوبی گویای این است که پزشکیان درس‌های خود را در مکتب اسلام، برای حفظ حکومت اسلامی، به‌خوبی فراگرفته است.

حکومتی که برای مراسم کذایی اربعین پول لازم را فراهم می‌کند تا یک سفر مجانی برای “عاشقان حسین” با تمام امکانات لازم فراهم باشد. حکومتی که در یک‌قلم بیش از سیصد موشک و پهپاد را به سمت اسرائیل شلیک می‌کند که رقمی حدوداً ۵۸۷ میلیون دلار هزینه شده است. حکومتی که چمدان، چمدان دلار به مزدورانش در منطقه پول می‌دهد که فضای جنگی را زنده نگه دارند. حکومتی که هر بار خبر اختلاسی یا دزدی رو می‌شود، رکورد قبلی را می‌شکند؛ از اختلاس ۱۲۳ میلیارد تومان سال ۷۸ تا ۳ هزار میلیاردتومانی چای دبش سال ۱۴۰۱. حکومتی که برای اشاعه جهل و خرافه و پرورش‌دادن پست‌ترین قاتلان انسان‌ها و انسانیت در حوزه علمیه هر چقدر که لازم بداند خرج می‌کند و… اینها هیچ‌کدام قابل این نیستند که با ارزان‌فروشی بنزین گره زده شوند، اما حقوق چندین برابر زیر خطر فقر بازنشستگان که تماماً نتیجه تصمیم حکومت اسلامی برای تحمیل فقر و فلاکت روزافزون است و درعین‌حال بدهکاری کلان دولت‌های مختلف به صندوق‌های بازنشستگی، و هم‌زمان اختلاس‌های نجومی از همین صندوق‌ها؛ برای پزشکیان و هر کار به دست دیگر جمهوری اسلامی اصلاً مهم نیست، چون خود در این دزدی‌های کلان شریک هستند.

پزشکیان از اقتصاددانان و علمشان کمک خواسته تا گرانی بیشتری به مردم با گران‌کردن بنزین تحمیل کنند. اما همین اقتصاددانان بارهاوبارها هشدار دادند که “شورش گرسنگان” حکومت را تهدید می‌کند. شورشی که می‌تواند منجر به رفاه مردم شود. جلوه‌هایی از این شورش را در اعتصاب پرستاران شاهد هستیم. تنها راه “ارزان‌سازی” زندگی، تأمین معیشت در حد رفاه و در نتیجه منزلت مردم، سرنگونی حکومت اسلامی است، تا ثروت جامعه خرج رفاه مردمی شود که ثروت را می‌آفرینند.

اینرا هم بخوانید

مبارزه طبقاتی عقیده نیست، تپش دائمی تاریخ است (2) یاشار سهندی

این یادداشت ادامه مطلبی است که با همین عنوان در شماره 847 نشریه کارگر کمونیست …