اخبار اعتراض کارگران معدن انگوران در زنجان

دبیر خانه کارگر زنجان می‌گوید که کارگران معدن سرب و روی انگوران زنجان نسبت آنچه که در اولویت قرار گرفتن کارگران بومی در برنامه‌های تعدیلی مدیریت معدن نامیده می‌شود، اعتراض دارند.

«فائز برزگر» دبیر خانه کارگر زنجان می‌گوید: دلیل اعتراض اخیر کارگران معدن سرب و روی انگوران، تعدیل کارگران بومی بوده است.

وی ادامه داد: معترضان که بیشتر از اهالی مناطق مسکونی اطراف معدن از جمله دو روستای قلعه جوق و شیخ لر هستند، نسبت به تصمیمی که کارفرمای این واحد معدنی در خصوص تعدیل نیروی انسانی اتخاذ کرده است، انتقاد دارند.

این فعال صنفی کارگری در توضیح دلیل این اعتراض صنفی گفت: معترضان در برابر تعدیل نیروهای بومی این معدن نسبت به آنچه که ابقای نیروهای غیر بومی نامیده می‌شود، اعتراض دارند

وی با یادآوری اینکه در سال‌های ۹۴ و ۹۵ در حدود ۲۰۰ کارگر معدن انگوران تعدیل شده‌اند، افزود: معترضان می‌گویند در شرایطی که فعالیت‌های معدن مشکلاتی را برای محیط زیست اهالی دو روستای قلعه جوق و شیخ‌لر ایجاد کرده است، منصفانه نیست که کارگران بومی شاغل در این معدن در صدر برنامه‌های تعدیلی قرار بگیرند .

برزگر افزود: قاعدتا به توجه به اینکه کار دیگری در دو روستای قلعه جوق و شیخ لَر  برای اهالی وجود ندارد، از  مسئولان این معدن توقع می‌رود که به معاش خانواده‌های کارگران بومی اهمیت دهند.

 


تغییر پیمانکار علت تعدیل در معدن انگوران/برای بازگشت کارگران اخراجی تلاش می‌کنیم

نماینده شهرستانهای ماهنشان وایجرود (استان زنجان) در مجلس شورای اسلامی درخصوص تعدیل شماری از کارگران معدن سرب و روی انگوران و به کار گیری نیروهای غیر بومی در این معدن گفت که موضوع تعدیل مربوط به تغییر پیمانکار معدن بوده است.

«سید مرتضی خاتمی» نماینده شهرستانهای ماه نشان وایجرود در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایلنا، اظهار داشت: در روزهای گذشته تعدادی از کارگران بومی معدن سرب و روی انگوران تعدیل شده‌ بودند که با پیگیری‌های انجام شده به تدریج در حال بازگشتن بر سر کار خود هستند.

خاتمی دلیل اصلی این اتفاقات را مربوط به تغییر پیمانکار معدن در سال گذشته دانست و افزود: با مذاکراتی که با مسئولان ذیربط استان صورت گرفته تعدادی از این کارگران بر سر کار خود بازگشتند و مقرر شده است تا به زودی کار سابق باقیمانده کارگران نیز به آنها اعاده شود.

نماینده  ماهنشان ،ایجرود و دهستانهای بوغداکتدی و قلتوق در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه فعالیت‌های این معدن مشکلات محیط زیستی را برای اهالی این نواحی ایجاد کرده است، گفت: به دلیل این شرایط طبیعی است که اولویت به کارگیریبا افراد بومی باشد.

خاتمی در پایان افزود: با توجه مذاکرات صورت گرفته، امیدواریم که تمامی کارگران معدن انگوران بر سر کار خود بازگردند.

اینرا هم بخوانید

تنش وخط و نشان کشیدن باندهای حکومتی در جریان بررسی اعتبارنامه‌ نمایندگان در مجلس دوازدهم

رسانه های رژیم گزارش داده اند در جریان بررسی اعتبازنامه نمایندگان مجلس حکومت، بین باندهای …