خامنه ای:”نه ما دنبال جنگ هستیم، نه آنها”!

خامنه ای امروز در دیدار با مسئولان جمهوری اسلامی در باره وضعیت فعلی، تحریمها و سیاستهای آمریکا گفته است:این رویارویی، نظامی نیست؛ چون بنا نیست جنگی انجام بگیرد افزودند نه ما دنبال جنگ هستیم، نه آنها؛ که می دانند که به نفعشان نیست. سخنان وی برگرفته از ایرنا ضمیمه است. روزنه

خامنه ای بعضی در داخل می گویند مذاکره چه عیبی دارد؟ مذاکره سم است، تا وقتی آمریکا این است که الان هست و مذاکره با دولت کنونی آمریکا یک سم مضاعف است. مذاکره یعنی معامله و داد و ستد اما آنچه در نظر آمریکاست، نقاط قوت ماست. می گویند مذاکره کنیم درباره‌ی سلاح دفاعی شما که چرا موشکی با فلان برد می سازید؛ این برد را کم کنید که اگر شما را زدیم نتوانید پایگاه ما را بزنید و جواب بدهید! خب معلوم است که هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری درباره‌ی نقاط قوت خود معامله نمی کند. یا مثلاً می گویند درباره‌ی عمق راهبردی‌تان در منطقه صحبت کنیم؛ یعنی این را از دست بدهید. پس اصل مذاکره غلط است، حتی با آدم حسابی. اینها که آدم حسابی هم نیستند و به هیچ چیز پایبند نیستند.البته هیچ‌کس در عقلای ما هم دنبال مذاکره نیست.

شکی نیست که دشمنی آمریکا که از اول انقلاب شروع شده، امروز شکل آشکار به خود گرفته است. قبلاً هم همین دشمنی بود ولی به این صراحت نبود. الان صریح می گویند و تهدید می کنند. باید دانست کسی که با صدای بلند تهدید می کند، قوه‌ی واقعی‌اش آن‌قدر نیست.

آمریکایی‌ها احتیاج دارند به اینکه هارت و پورت کنند. می گویند رفتار ما ایران را تغییر داد! بله، این را درست می گویند؛ تغییرش این بود که نفرت مردم ایران از آمریکا ۱۰ برابر شده و نزدیک شدن آنها به منافع جمهوری اسلامی برایشان دست‌نیافتنی‌تر شده؛ همت جوانان ما برای آماده نگه داشتن کشور بیشتر شده و نیروهای نظامی و امنیتی ما حواسشان جمع‌تر شده است.
ببینید چقدر دستگاه محاسباتی دشمن [دچار اشتباه است] که رئیس‌جمهورشان می گوید هر جمعه در تهران علیه نظام راه‌پیمایی است. اولاً جمعه نیست و شنبه است؛ ثانیاً تهران نیست و پاریس است.

وضع دولتشان منسجم نیست؛ یک نفر یک حرفی می زند، فردایش یک نفر ضدّ آن را می گوید. این نشانه‌ی آشفتگی است. در گزارش وزارت کشاورزی آمریکا ۴۱ میلیون آمریکایی دچار گرسنگی هستند. در زمینه‌ی اجتماعی، طبق گزارش مرکز ملی آمار حیاتی آمریکا، ۴۰ درصد ولادت ها نامشروع است، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زندانی دارند، بالاترین آمار مصرف مواد مخدر را دارند و ۳۱ درصد تیراندازی‌های جمعی در آمریکا است. این وضع اجتماعی اینها است. بنابراین برخی دشمن را خیلی بزرگ نکنند. البته ‘دشمن نتوان حقیر و بیچاره شمرد’ اما دشمن آن‌چنان قوی نیست و مشکل دارد.

سیاستهای اینها عموماً از لحاظ سیاسی و امنیتی به ضررشان تمام شده است؛ هم سیاستهای اروپایی‌شان و هم سیاستشان در مقابل کشورهای آسیایی به ضررشان شده است.
در سیاست مقابله با جمهوری اسلامی هم قطعاً آمریکا شکست خواهد خورد و به نفع ما تمام خواهد شد. الان صاحب‌نظران آمریکایی در مطبوعات هشدار می دهند که این فشار، به یک جهش اقتصادی در ایران منجر می شود.

هیچ‌کس از هیبت ظاهری آمریکا نباید بترسد؛ این خیلی خطا است.
وی با بیان اینکه ابرقدرت‌ها کارشان را با هیاهو پیش می برند اما قدرتشان از این هیاهو خیلی کمتر است تصریح کردند: نه از هیبت آنها و نه از ثروت قارون‌های اطراف خلیج فارس که هیچ غلطی نمی توانند بکنند، نباید ترسید. میلیاردها دلار علیه ما خرج کردند و هیچ کاری نتوانستند بکنند.
اینکه آقای رئیس‌جمهور بیان کردند که بایستی مدیریت و برنامه‌ریزی بهتر شود، درست است؛ باید بشود و بکنند دیگر و بروند دنبال فعالیت جدی در این زمینه و راه هم باز است. امروز مسئله‌ی اقتصاد مشکل عمده است؛ علت آن هم فشار بر معیشت طبقات ضعیف و حتی متوسط است.
وقتی اقتصاد کشور دچار مشکل شد، دشمن طمع می کند و اعتبار کشور هم کاهش پیدا می کند. لذا باید به اقتصاد به ‌طور جدی پرداخت و هیچ بن‌بستی هم در کشور نیست.
دشمنان برای ضربه به جمهوری اسلامی، تحریم ها را زیاد کردند؛ منتها مهم این است که جمهوری اسلامی فلز محکمی دارد. بعضی ناظرین جهانی هم این را می گویند که این تحریم ها هر جا بود تغییرات مهمی اتفاق می‌افتاد، لکن جمهوری اسلامی با تکیه به مردم و همت مسئولین استحکام دارد.

اینرا هم بخوانید

تجمع اعتراضی علیه طالبان به دومین ولسوالی بدخشان کشیده شد

بر اساس گزارش‌ها از ولایت بدخشان در شمال شرق افغانستان، تجمع اعتراضی در ولسوالی درایم …