خلیل کیوان: ارتش و ساواک شاه در خدمت جمهوری اسلامی

بر خلاف تبلیغات جریانات راست و بویژه سلطنت طلبان مبنی بر اینکه چپ ها در روی کار آمدن جمهوری اسلامی نقش داشتند، این سند نشان می‌دهد که سران ارتش با نقش هماهنگ کننده ژنرال هایز، با خمینی علیه انقلاب و علیه نیروهای چپ و کمونیست ساخت و پاخت کردند. این سند حتی می‌گوید بختیار را هم به بازگشت خمینی مجبور و راضی کردند.
اخیرا نیز سندی در مورد همکاری ساواک و سران آن که دست پرورده شاه بودند با جمهوری اسلامی برای سرکوب کمونیست ها و مخالفین، رو شد. این دو سند به تنهایی پاسخ محکمی به ترهات کسانی است که کمونیست ها و‌چپ ها را در روی کار آمدن خمینی مقصر میدانند.
حزب توده که در زمره نیروهای ملی- اسلامی است، مثل سایر سازمانهای ملی- اسلامی همچون جبهه ملی و مجاهدین و دیگر نیروهای ملی مذهبی، پیش از ورود خمینی به ایران از وی حمایت کردند. فدائیان اکثریت هم بعد از آن، در همراهی با جمهوری اسلامی سنگ تمام گذاشت. به این نحو این احزاب و سازمانها ننگ همکاری با جمهوری اسلامی را بخود مالیدند.
اما نیروهای گسترده چپ و کمونیست نظیر سازمان پیکار، رزمندگان، فدائیان اقلیت، راه کارگر، کوموله، اتحادیه کمونیست ها، وحدت کمونیستی، اتحاد مبارزان کمونیست و دها سازمان دیگر و صدها محفل کمونیستی و هزاران فعال چپ در سراسر کشور نه فقط از خمینی حمایت نکردند بلکه در مقابل حکومت اسلامی ایستادند و بعد از سازش سران ارتش و خمینی و مستقر شدن جمهوری اسلامی قربانی همکاری دستگاه ساواک شاه ‌و نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی شدند.
اکنون و‌ در دل انقلاب پیش رو و در جریان سرنگونی جمهوری اسلامی نیروهای چپ و کمونیست با کوله باری از تجارب و دانش، نیروهای راست و طرفدران رژیم سابق را زیر نظر دارند و اینبار اجازه نخواهند داد که علیه انقلاب و علیه نیروهای چپ و کمونیست با سران و عوامل جمهوری اسلامی وارد بده بستان و سازش و همکاری شوند.

https://www.facebook.com/khalil.keyvan/videos/10224580675174944

اینرا هم بخوانید

یک اشتباه دولتی زنده- شهین شهری

من سال ها پیش آرزو کردم که نویسنده بشوم.نویسندگان در نظرم قهرمان هایی واقعی بودند …